Bu çocuk ciddi mi lütfen yardım beyler?

Öncelikle merhaba. İlk kez bir erkek arkadaşım var. Hiçbir şekilde kıskanmıyor çok denedim kıskandırmayı ama kıskanmıyor. İkimizde çocuk değiliz işinde gücünde insanlarız o 27 ben 23 yaşındayım.7 aydır konuşuyoruz ama 4 aydır sevgiliyiz. Hiçbir şekilde benimle gelecek planı yapmıyor. Ben kensim konuyu açmıyorum zorlamak istemiyorum. En başında söyledim ben öyle el ele veya öpüşme felan istemiyorum kabul edersen dedim. Ama el ele tutuştuk ve beni öptü. Aradığında sürekli öpme sarılma vs konuşuyor. Ayrılmak istedim çünkü sevgisinden emin değilim beni sadece güzel olduğum için sevdiğini söyledim. Yemin etti söz verdi sadece yüzünü görmem yeter hiçbir şey istemiyorum dedi.(uzak mesafe ilişkisi) Birkaç kez çok kötüydüm gece mesaj attım uyumuştu sabah gördü cevap verdi ama hastalığımla ilgili hiçbir şey sormuyor. Sanki hiç hastayım dememişim gibi merhaba yazıyor. Beni çok fazla merak ettiğini düşünmüyorum ama çok nadirde olsa benimle ilgili şeyleri soruyor. Lütfen yardım edin kafayı yemek üzereyim

Bu çocuk ciddi mi lütfen yardım beyler?