Öyle değilde şöyle olalım diyorum;

Üçüncü şahıslar yıkılmış bir ilişkiyi ifşa ederler, yani ortaya çıkarırlar. Başka bir deyişle ortada gerçekten bir sevgi var mı yok mu test ederler. İşte biz birbirimize olan sadakatimiz ile bu sınavı verebilelim diyorum
Bir ilişki de ne zaman bir şeyler ters gitti o zaman etrafta birileri beliri verir. Seni beğenen, elde etmek isteyenler sana şakşakçılık yaparlar bir sevginin gücü tam da bu zamanda açığa çıkar. Bunu gördüğün halde devam ediyorsan sevginin gücünde zaten azalma vardır
Sadakat zor bir sınavdır yoldaş her nefis veremez işin zor yani🙂
İlkel güdülerini terbiye edebilmiş, eğitebilmiş insanlar için hiçte zor değil yoldaş 🙂 Karşı taraf için ele alacak olursam, böyle bir durum için kendimi de onu da kasmam salarım çayıra mevlam kayıra😄 tüm yapabileceklerini görmek isterim ki bende buna göre onun hakkında gerçekçi bir karar verebileyim. Bir ilişki de korkak dövüşmem, hani şu medya şifrelerini alarak sevgilisini terbiye edebileceğini sananlardan değilim
Önemli bir noktaya parmak bastın sakın çekme :) Sadakat aslında oldukça kolay sağlanabilir ama bu sadakati sağlarken ipleri sağlam tutmak, şifre almak ya da belli yasaklar kurallarla kazanılan sadakat kesinlikle gerçek sadakat değildir.
Hormanlar tarafından ele geçirildiğinde bile sana sadık kalmayı becere biliyorsa ve bunu yaparken özgürlük sınırları daraltılmamış biriyse tuttuğun gibi bırakmayacaksın böyle birini.
Şu hayatta en önemli şey ne deseler olgular içinde kesinlikle güven derim. Sevgi aşk bunların hiç biri güven duygusunun yerini tutamaz.
Her harfine katılıyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim ✌️
2. Resim çok iyi sanki sevgililik anlaşması yapıyorlar 😂😂😂
Cevap
2Cevap
bu resimleri gördükten sonra olmasın
2. Ve 3. Görsel ile ilgili trol soru sormuştum 😂
Var var manita ile 3. Görselin pozunu veriyoruz biz 😂😂
Allah bozmasın😂
Amin amin 🙏😃
Foroğraflar güldürdüü😂😂
Hayatımda keşkelere yer yok🍭
Aferin sana hep böyle keşkesiz kal.
Böyle olmak zorundayız
Unutma düşünceler her zaman duyguları doğurur.
Duyguların katili de olma ama yani arada koyvermelisin.
Herhalde canım ayıklamak şart
@yalnizkiz2222 nin sahibi umarım bu mesajı da görür.
Vardı..
O değil de son fotodaki adamın bakışları ürkütücü
O adamın kendiside ürkütücü zaten
Büyücüydü adam.
Öyle mi bilmiyorum ben salladım 😂
Öyle adam büyüyle kadınları kendine bağlayıp dolandırıyormuş :D
Adama bak bir çok erkeğin hayalini gerçekleştirmiş 😂😂😂
3. Foto favorim
Yokk
Jared Leto
Var -dı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?