Aile & Toplum Seninle şöyle olabilirdik dediğin kimse var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl bir şekildir Güncellemeler+1 yıl Enery sattım yükselişe geçti senin gibi hissenin ben taaaaaaaaaa Seninle şöyle olabilirdik dediğin kimse var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Böğrüne tepiği bi vurucan bunun fizana uçacak. Harbi öküz gibi oturmuş vicdansız 🙄 3 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂🤣😁 Yorumla
Daiys_m Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Böyle olmak istemezdim doğrusu kimseyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok şekerler dimi Yorumla Daiys_m +1 yıl Digil😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Böyle olmak istediğim birisi yok. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Normalde istediğin biri var mı Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. E ben öldüm mdmmd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye gı baksana ne kadar sirinler Yorumla
biradettubaa Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ahhshshshshh 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senle şöyle olmayalım mı 🙈🤭🥹 Yorumla biradettubaa +1 yıl Çok romantiks 💖 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Var evet 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sizde böyle şirin misiniz Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl İğrenç bunlar yaa keşke gostermeseydin görmemiştim ben resmi Yorumla Soran +1 yıl Yokk geçti artık var didin seni süper görüş seçecem ( şimdi enistemde resimdeki gibi mi 🤣😂😁 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yok artık 😂 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Olurduk ya ne kadar şekerler baksana Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne demezsin Yorumla Soran +1 yıl her şey bir yana dayım niye takım elbise ile Yorumla sozsuZzaman +1 yıl İşten yeni gelmiş beeelki Yorumla Soran +1 yıl Demi oturacak yer bulamamış bale bişi soracam ben şimdi bilgeyim sonra guru mu oluyom Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Galiba 😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Rica ederim Yorumla
aforizmalar Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yok kalsın. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye yaa bak bu fırsat ele gwcmez her zman Yorumla
fatoşistizm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl berbat ötesi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁🤣😂 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yok şu an 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böğrüne tepiği bi vurucan bunun fizana uçacak. Harbi öküz gibi oturmuş vicdansız 🙄
😂🤣😁
Böyle olmak istemezdim doğrusu kimseyle
Ama çok şekerler dimi
Digil😂
Böyle olmak istediğim birisi yok.
Normalde istediğin biri var mı
E ben öldüm mdmmd
Niye gı baksana ne kadar sirinler
Ahhshshshshh
Senle şöyle olmayalım mı 🙈🤭🥹
Çok romantiks 💖
Var evet
Sizde böyle şirin misiniz
İğrenç bunlar yaa keşke gostermeseydin görmemiştim ben resmi
Yokk geçti artık var didin seni süper görüş seçecem ( şimdi enistemde resimdeki gibi mi 🤣😂😁
Yok artık 😂
Olurduk ya ne kadar şekerler baksana
Ne demezsin
her şey bir yana dayım niye takım elbise ile
İşten yeni gelmiş beeelki
Demi oturacak yer bulamamış bale bişi soracam ben şimdi bilgeyim sonra guru mu oluyom
Galiba 😂
Teşekkürler
Rica ederim
Yok kalsın.
Niye yaa bak bu fırsat ele gwcmez her zman
berbat ötesi
😁🤣😂
Hayır yok.
Yok şu an