Güncellemeler
+1 yıl
Kız bana kafayı takmış bana vucıdun bazı belgelerin resmini atıyor numaramı ablasının telefonundan almış
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ve itiraf etse tepkiniz ne olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Donarım şaşarım oha derim ama tabi yaklaşmam.
Sevgiline söyler miydin
Aşık olduğunu bilmem için kardeşinin bana açıklaması gerekiyor. Bu duruma tepkimi belirttikten sonra sessiz olacağımı belirtirdim. Sevgilimle kardeşinin arasını durduk yere bozmak istemezdim.
Pesini bırakmazsa ikisinden demi ayrılırdın
Peşimi bırakmazsa sevgilime söylerdim. O da duruma çare mi bulamadı? Yapılacak şey belli zaten yavrum.
Hım senin başına geldi bu olay. Yapman gereken şey belli.
Kızın kardeşi beni taciz ediyor sevgilim lavaboya gitti kucagıma otursu sarıldı bana aniden
Tövbe Yarabbim. Edebsizliğe bak. Yani sende yapman gerekeni biliyorsundur. İş çığrından çıkıyor belli ki. Numarasını engelle ve yolları ayır.
Sevgilimin suçu yok sevgilim lavabodayken çıkana kadar zorla beni öptü ses çıkarırsan gizli kamera bizi çekti videoyla oynayıp ablama atarım şikayetçi olurum senden
O zaman sevgiline söyleyeceksin. Durumdan memnun değilsen tabii
Durumdan memnun tabikide degilim tehdit ediyor sen olsan kardeşine mi inanırdın sevgiline mi
Affedersin ama kızı becermemişsin etmemişsin. Bırak şu kızı bir kere tehdit eden ikincisinde de daha beterini yapar.
Videolarda oynama yapmış benim zorla onu öptügüm gibi görünüyor
İstersen tehdidine boyun eğ sakla. İstersen uzaklaş. İrade senin ben bir şey diyemem. Ama bak anladığıma göre, o kız o videoyla oynadığı gibi seninle de oynar.
Ne yapacagımı bilmiyorım
Siz olsaydınız napardınız
Söylüyorum aldırmıyorsun ki. Kız sevgilisine sahip çıksa kardeşi bu rezaleti yapmaz. Ya söyleyip kardeşiyle görüşme keseceksin ya da ayrılıp yoluna devam edeceksin. Bu kadar.
Kızla birbirimizi çok seviyoruz bizi kızkanıyor iki yüzlü sevgilim kardeşini çok sever
O zaman sevgiline olanları bir bir anlatacaksın
Anladım çok teşekkür ederim anlatacam ya sevgilisiz kalırsam
Bak sinirim bozuldu yemin ederim ya. Sevgilisiz kalıcam diye boyun eğecek. Kardeşim ne yapıyorsan yap, ben düzgünce anlatmaya çalıştım. Karar seninir.
Tamam ya kızma kız piskolojim alt üst oldu
Aynen benimde öyle. Neyse düzelir galiba. Hayrolsun.
Ben sevgilimle konuşuyum inanmazsa ayrılırsa bende kardeşinden intikam alırım kızlıgını alıp terkederim kardeşini
Sonra ikisini terk ederim
Hayal gücüne hayran oldum. Böyle devam.
Emin yapacam
Emin ol yapacam
Hırsını alacaksın yani
Hemde nasıl günlük daire tutup onu bagırtacam
Hamile kalırsada hiç umrumda degil intikamım kötü olacak
Buradan sonrasında sessizim. Bu senin mahremiyetin.
Kaşınıyor ve hakediyor
Hayırlısı olsun ya. Pek bir şey de diyemiyorum artık. Hayırlısı olsun güzel olsun.
duymamış olayım der terslerdim
Haklısın kız çok fena hep rahatsız ediyor
Üzgünüm ama ben ablanı seviyorum
Derdim
Laftan anlamıyor
Çok kötü bi durum ilişkiyi etkiler
Kız bana kafayı takmış bana vucıdun bazı belgelerin resmini atıyor numaramı ablasının telefonundan almış
lsdkşadkaşlkd kaç yaşında
20 yaşında
Benlik bisey yok ablanla konuş 😁😁
Kabul ederse kadroya alırım diyorsun yani