cevaplar icin teşekkürler
Sarisin/kumral renkli gozlu uzun boylu akıllı balkan kızları
Esmer kısa boylu trip atan anadolu kızları
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
cevaplar icin teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bence zeki olup kitao okuyan ODTÜ kızları ikinizede bin basar.
Tamamda neden esmer ve akıllı şıkkı yok ben esmer seviyorum.
Esmer kısa boylu trip atan anadolu kızları
Dalganı chatroulette geç.
A demeyen topdur
Tüm abazalar toplasıyor
@gorukle00 hahaa bakire kezban oldugunu nerden cıkardın
@gorukle00 yoo o normalde sıkıntı olan sırf kadın oldugu için erkek yürümesi sacma
@gorukle00 evet o adımı cünkü sevgilimden hoslamdıgım kişiden bekliyorum onu ne yapcaz
@gorukle00 canımsın bwnim sevgilim seni abaza degil
Evlenmeden yapamam diyo
Canımsın degil küfür etmiştim
@gorukle00 ne alaka be
Abazalık senin gibi her gördüyüne sulanana denir
@gorukle00 özgüveni yerlerde ve evet kesinlikle abaza ayrıca çok yüksek ihtimalle o anlamda da bir bok yapamayan (sorsan lafta çatır çutur yapıyordur ama böyleleri kuru sıkı çıkıyo genelde) ve bu yüzden özgüvensizliğini karşı cinse havlayarak kapatmaya çalışan ama aslında kendini fazlasıyla ele veren. 'Erkek taklidi' yapan keklerden. Daha seninle ilgili bir sürü analiz yazabilirim buraya ama tam bir rozzzzbu çocuuusun diyerek sonlandırmak istiyorum. Yazık lemdlekdkekdpekdr
@gorukle00 ŞELLCKDPDÖEŞXLWPCMPRFKPE Kanka bence sen bi şey yapamıyosun ya hani, s*k*şememek bünyeye bi sinir yüklemiş dlmdpdmxldlfkrlrmflemdle ELXIEKDPEKDPWKDPMEPFKEPDKDOFKEOCMELC KUDDDURRRRR
@gorukle00 ŞSKŞXÖEĞDLEPDLEPKDLEMDLE AY ALTIMA SIÇTIM DOKEXPÖSPDKELD AZ DAHA KUDURSANA ARKADAŞLARLA OKUYUP GÜLÜYOZ
@gorukle00 KILLI DELİK DLDMXLÖDOCÖDLXMEPFMRLCMEPFMEPFMEPFÖELFMEPFMEĞÖFĞEMF
Boşnak kızı tercih ederim
Esmer sevmiyorum direkt
Hangisi verirse o
Hiç biri
c) veren kızlar
Iyidi bu 😂😂
@umutymw ama öyle gerçekten
İnsan stresini atacak yer arıyor ama bu ekonomik krizde oyüzden o beklentide erkek çok