Sevgilim ünlü bir estetik hastanesinde işe başladı, içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım?

Sevgilim işe başladı ve başladığı yer estetik hastanesi. Bana hep sordu napayım diye En başından beri istemiyordum o mesleğini bırakmasını. Oda kararsızdı ama bıraktı. Şimdi şehir dışına gitti ve baya ünlü bir hastanede yönetimin başında. Her yere ofisinin videosunu çekip konum etiketledi. Zaten kıskancım ve tüm eskileri o şehirde. Hastanenin etiketlerinde afedersiniz ama kızın biri Poposunu bile kapatmayan altında tangası görünen etekli şekilde "kim beni iyileştirecek " diye foto atmış. Görünce bi çıldırdım ve hastanede çalışan hep kız. Eski nişanlısı da hemşireydi ondan kötü hissediyorum. Sevgilime güven problemim var zamanında çapkınlık yaptığı için. Sakin kalamıyorum ilk iş günü ve ister istemez morali bozuluyor onun da.
Güven yoksa ayrılın demeyin ayrılamıyoruz o hiç ayrılmaz benden hatta. Ben kaç kere ayrılalım dedim ama artık ciddiye almıyor beni sen benimsin diyor.
Ne yapmalıyım? İçim içimi yiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sevgilim ünlü bir estetik hastanesinde işe başladı, içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım?
Sevgilim ünlü bir estetik hastanesinde işe başladı, içim içimi yiyor. Ne yapmalıyım?