Sorun şu ki telefonumu karıştırmak istedi görmemesi gereken şeyler var ailemle ilgili bunu anlatamadım ona.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevmen telefonunu karıştırabileceği anlamına gelmez zaten. Bunu anlat ona.
Ya evet öyle sakladigim bişey var saniyo ama görmesini istemediğim şeyler var tavır yapiyo kendi telefonunu beraber karistirdik ben istemedim kendisi yaptı benimkini karıştırmak istiyo
Benzer şeyler yaşadım. Ailenle ilgili durum söz konusu olmasa bile telefonunu karıştırmak istememeli. Bu sağlıklı değil. Kendisi için sorun olmayan şeyleri yapıp üzerinde baskı oluşturuyor aynısını yapman için. Ama sen o değilsin.
Evet kesinlikle doğru diyorsun onun için sorun değil ama benim için sorun onun için iyi olan karıştırmamak ilerde bol bol karistircak zaten ama ailemle ilgili problemlerimi falan görmesini istemiyorum kötü etkilenebilir
184 ü ara kardeşim çocuk derdi manitacılık tiripleri böyle suluca gerekten yoksun boşluğun getirdiği saçmalıkları bizmi düşünelim
Suluca ve gerçekten yoksun derken bu düşünceye nerden vardın başkalarının hayatıyla ilgili zerre bilgin olmadan yorum yapiyosun
Yok manitası trip attı yatamıyor yok mesaj yazmadı kafayı yiyor babası da kirayı denk getiremedi mesai yapıyor it gibi çalışıyor ya biraz büyün aslanım büyütülecek derdi büyütün
Abicim ben 21 yaşındayım akıl hastanesinde çalışıyorum babamın de it gibi çalıştığı falan yok yıllardır yatiyo kahveden eve evden kahveye ben onunla olan sorunlarım yüzünden 3 yıldır evde yatmıyorum bana zerrece faydası yok o herifin ben intiharı düşünürken rastgele biriyle tanıştım o bana umut verdi işe girdim çalışıyorum sağlıkciyim bu arada hala onun dışında bir beklentim yok hayattan
Akıl hastanesinde aklını yemişsin bu kadar basit 😂
Bana büyü diyen herifin attığı yoruma bak akıl yaşın 8 9 falan senin hdhdh
Ksikandin mi yoksa sen sbdbb
İnsani ahlaki yanlarında gevşeklik var kıskançlık da var sende diline geldiğine göre oradaki insanlarla kıyaslayıp kendi eğo kasmış kibir yapmışsın zaten sadece bilinçsiz bir eğitim sonucu bi kaç parça kitap doldurmuşlar boş kafanı dik durmayı ataklarının üzerine basmayı zaten becerememiş öğrenenmişsin yani benim tatlı genç kardeşin renkli süslü
Ciltler ile paketlemiş boş sayfalar boş yüreklendiniz aynaya dikkatli bak yüz yüze bi gel kendinle 🤫
Abi sen ne yasiyon ya benim çektiğimi sen cekmemissindir hala kuçumsuyorsun beni ne egosu ne kıskançlığı ben iliskimle ilgili bir soru sordum sevgilim olmasa işte bile çalışmam benim bu hayattan beklentim yok zaten şu saat oldu uyuyamadim onunla gelecek planlarım var
Bilgim mi yok ulan sana senin ne tarz bir insan olduğunu anlattım yüzün kızarmadı utanmadın da bide hak hukuk mu konuşuyorsun o aynada gördüğün rezillik acizlikten den kambur olmuşsun insanları kıskanıp bu kadar hain ruhlu kibir dolu yüreğin ile kendini farklı göstermeye çakış bakalım bu çalışmalar ne kadar doğru bir kişiliğe yol olacak rezil seni
Abicim sana adresi vereyim gel tedavine başlayalım daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum, ruh sağlığında arıza var
Ya gülüm benim bu boş zevzek espirileri arkadaşlarına yap hatta arada kendinde bi görün bak ben en son genç birini bozacak kalp kıracak bir insanım diyorsunki kıskandın böylesine acınası zavallıca cümleler kuruyorsun inan sizin yaşınızdaki insanları görünce gülüyoruz tam yaşarı bu yaşlarda çağlarda yaşayacaklar diyoruz , tamam tartışan sensin uyuyamayan sensin aşkını haykıran sensin ulan o zaman ne yapacağınada sen bul mk akıl hastanesinde aklını yemişsin aslanım bana tedavi öneriyorsun akıldan yolsun cümleler kuruyorsun bide tahsilin ile övdüğün aklına alçı yapıyorsun 😂
tamam abi sensin hahaha bu arada kıskanma ben gayim kızlardan hoşlanmıyorum.
Lan diyorumki bu yaşlarda insan aşk felan bu tarz şeylere kapılıyor bizde o boşluklara düştük şimdi geçmişe bakıp gülebiliyorum o geçmişe hatalar ve sen halen üstüne basa basa kıskanma diyorsun 😁 bulaşık süngeri gibi ezilmişsin kepaze olmuşsun bunu içinde atmışsın vede kendini büyük görerek insanlara küçük gözle bakan kıskanç yüreksiz bi çakal etmişsin 👌 insanları küçük görüp kendini önemli zanneden yüreksiz onursuz kişiler sen ve senin gibilerden ibaret 🙏
Dayı senin psikolojin cidden bozuk tedavi ol
Erkekler kızlara çocuğu diye hitap etmez kızlar eder kız mısın erkek misim bilemedim seviyorsan git konuş
Hahah konudan uzaksin ablacim
Çıkıyoruz zaten seviyorum da konu o değil telefonumu karıştırmak istedi
Aldatiyon mu lan
Ya ne aldatması onun dışında konuştuğum bir kişi bile yok ayrıca Instagramimi bile kapattim