Güncellemeler
+1 yıl
Çevremde çok sanatçı var. Hatta yarısından fazlası tiyatrocu. Egoist insanalar biraz ama değişik bir çekim hissediyorum. Kaba tabirle ağzımın suyu akıyor. Psikoloğa mı gidiim napim?
Kadın - erkek fark etmeksizin sanatçılara ayrı bir yükseliyorum. Özellikle tiyatroculara. Var mı böyle bir şey ln. Takıntı oldu artık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence git tiyatro egitimi al aralarinda olmak sokak festivallerine katilmak daha bambaska bi duygu zati bi oyun 6 ayda anca cikiyo uzun bi calisma ve bicok seyi ogrenme sansin olur sanat hic bir zaman gec kalinmis bi seruven degildir
Bir oyun 6 ayda falan çıkmıyor en fazla 2-3 ay sürer prova... Arkadaşlarımdan tiyatrocu olanlar var. Geçmişte de aldım eğitim. Ama bu duygu kaldı öyle.
1.5 saatlik muzikal agirligi cok olmayan 2 perdelik bir oyun ogrencilerinde okul tatili vb durumlarda insanlarin (tiyatro calisanlarinin ) ailelerine ayirmalari gereken zaman dilimini hesaba katarsan 5-6 ay hic mola vermeden ve oyunun icine 20-30 dk muzikal bilesimleri yerlestirirsen 2 ayda elbette cikar
Madem cevrende cok var madem daha once egitim aldin belkide sahneyi seyircinin o paha bicilemez alkisini ozlemisindir seyirci olup onlari alkislamaktan cok alkislanmak orada olmak seni daha cok tatmin eder belki
Bilemeyeceğim artık...
Tam tersine bu durum ya bende. Bu tip insanlar genelde ulaşılmaz gözüktüklerinden zerre yaklaşasım gelmiyor.
Aa niye ulaşılmaz olsun ki?
Ego ve fazlasını yapabilme şansları yeterli gibi?
bana yüksel iyi tiyatro oynarım 😅
Yok 😅
söz birlikte her fetişhi yaparız 😊😅
Farketmemesi ayri bi dram
Neyi?
cinsel anlamda mı yükseliyorsun
Tam öyle değil. Takıntı ile hoşlantı arası bir şey.
Onlar bence bahane libidon yüksek
Ay yok be. Sadece onlara karşı oluyor.
Ay y0k bo :D Sanki yollu dedim
Hajshsjaha
Kızım o nasıl tepkiydi öyle senin fetişin var var ama değişik bir tarz
Ya knk diyorum ben gideyim bir psikoloğa ama tımarhaneye yatırırlar diye korkuyorum. Ne dicem benim sanatçı fetişim var mı dicem. Ertesi günü doğru Bakırköy'e.
O kadar da değil abartma bence psikoloja gitme anlamazlar seni normal şeyler bunlar neden deli diyorsun kendine anlamadım yaş kaç hocam
23.
Anladım bunu neden takıntı yaptın peki başka fantazilerin var mı
Yok. Bu bir tek hskdhsjsh.
Burdan bakınca var gibi halka açık şekilde yazamıyorsun olabilir 😅
Bazen susmak evet anlamına gelir 😂
olabilir
Olsun olsun.
yeni sende duydumm
Yeni bir fetiş çıkarıyorum.
hayırlı olsun zevk alyorsan devammm
Daha neler öğreneceğiz
Psikoloğa mı gitsem ya. Çok mu sorunlu duruyorum.
Geç bile kaldin
Aşk olsuunn. Gitsem ne dicem ya utanırım.
Tıpta utanma olmaz:)
Yeniyor mu
Ağzımın suyu akıyor sayılır mı hshshsjs
Ahhaaha sayılır
Tiyatro okuyan arkadaşım var yönlendireyim
Ahahaha. Çevremde çok var ama olmadı aga.