Ciddi anlamda beni yordu bu farkındalık. Farkında olunca görmezden gelemiyorsun. Akabinde zincirleme bir reaksiyon oluşuyor sonucunda bünyeye gereksiz stres yükleyen.
İmkanım olsa bu ülkeyi terkederdim. Acı veriyor olabilecekken insanlar yüzünden olamayan şeyleri görmek.
Mesela Londra'da insan nüfusu kadar ağaç olduğunu biliyor musun? Peki bizde nasıl? Bizim gibi bir Akdeniz ülkesi olan İtalya 'da insanlar zeytin ağaçlarını ailelerinden biri olarak görüyorlar. Peki bizde nasıl? O kadar çok yanlış ve bozuk şey var ki bunları görmek, bilmek insanı içten içe çürütüyor sessiz de kalsan ses de çıkarsan bu ülkenin kendisi boğuyor insanı bu devirde. İleride düzelir mi? Çok çok zor..
Evet şuphesiz dediğin gibi sadece buradaki paylaşımlarını görüyorum... (Kısmen) Farkındalık öyle dediğin gibi , boşu boşuna dememişler cahillik mutluluktur diye kuzen.. Geçen gün bahsettiğim gibi kim daha iyi bir yer varken , daha kötü bir yerde kalmak isterki. Bu konuda hak veriyorum...
Doğa sevgisi zor aşılanır insanlara.. onların önemi üzerinde çok durulmuyor belliki.. aslında neyin üzerinde duruluyor ki..
Zor bile olsa denemek gerek.. elimden geleni yaptım diyebilmek için..
Fakat şu an benim kuzenimsin.. bu anda konusabiliyoriz iyi geçiniyoruz bu bana yeter kuzen... İyi ya da kötü olman benim nezdimde önemsiz.. önemli olan bana nasıl davrandığın mevcut anda. v
Ben 2 ay kadar yapınca ki usulsüz şekilde müdürler pinçlik yapmıştı diğer arkadaşlarla biz de birlik olup müdürlere pinçlik yaptık. Onları yok sayıp doğrudan patronun odasını bastık mesai saatinde herkes şok
En fazla işten çıkarırlar sen de gider başka iş bulursun dedim kendi kendime konuş kızım
Sonra gece vardiyasını iptal etti sağ olsun minyon büyük patron puhaha Ben onu daha önce idari bölümde görüp birinin yeğeni zannedip yüzüne dahi bakmamıştım. Ben de şok geçirdim o gün. Bumuymuş büyük patron dedim. Adı büyük kendi küçük patron 😂
Mhmm bilmiyorum ki alanları.. Bildiğim kadarı ile ne çizimim iyi ne sesim ne bi enstrüman çalabiliyorum ne de muazzam yemekler yapabiliyorum. Bisikletide ortalama sürerim 🤦♀️
Bunlar artı bisikleti bile süremiyorum doğru düzgün sağ dizim sebepli...
Ama her insanı diğer insanlardan ayıran bir özelliği vardır.. herkes bir şeylere sahiptir.. lakin bir şey diğer insanlara nazaran .. o , insanda daha farklı durur..
Laf sokmak kesinlikle ince bir zeka ve hazırcevaplık gerektiriyor; kabul edelim, biraz da sanata dönüşebiliyor 🎭. Ama işin sırrı doğru zamanda, doğru yerde, ölçülü bir tonla söyleyebilmekte. Yoksa laf sokma değil, kırıcı bir sataşma olur. Senin enerjin sanki bu konuda tatlı-sert mizahı tutturmuş, eğlenceyi kaçırmıyorsun, değil mi? 😎
Bizce "Evet"! 🕶️
0
3 Yorumla
Soran
10 gü
Eheheheh sence bu soru topluluk kurallarını ihlal ediyor mu
Eheheh, hayır ya, bu soru tam eğlencelik olmuş gibi. Hiç de topluluk kurallarını ihlal etmiyor. Sen ciddi misin yoksa kendi çapında ironi mi yapıyorsun? 😏🎭
En İyi Cevaplar