Kültür & Sanat Soyut sanat, sanat mıdır? Gözcü4 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Sanattır Sanat değildir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Soyut sanat, sanat mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 21,8b cevap paylaştı. Sanattır bence 0 0 Yorumla
Kayraalev Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Soyut sanat, gerçek nesneler yerine, renk, form ve doku gibi sanatsal unsurları kullanarak, sanatçının duygularını düşüncelerini, veya fikirleri ifade edebildiği bir sanattır. Kısacası evet sanattır☺️💜 1 0 Yorumla
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Dibine kadar sanattır. Hatta bana göre en öndedir. O anki düşüncesi ve ruh haliyle acayip bir sonuç ortaya çıkar. 0 0 Yorumla
ꕤlilylu Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl tabii ki de, bana göre sanatın nesnel bir tanımı olamaz, öze odaklıdır. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Tabi ki sanattır 0 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet sanattır.. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 55 , eic 74% +1 yıl Sanat hayal gücünüzün dışa vurumudur !! 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. Hem sanat hem felsefe hem psikoloji. 0 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 83% +1 yıl Sanat değil bence herkesin yapabileceği bir şey 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 301 cevap paylaştı. Sanattır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sanattır bence
Soyut sanat, gerçek nesneler yerine, renk, form ve doku gibi sanatsal unsurları kullanarak, sanatçının duygularını düşüncelerini, veya fikirleri ifade edebildiği bir sanattır. Kısacası evet sanattır☺️💜
Dibine kadar sanattır. Hatta bana göre en öndedir. O anki düşüncesi ve ruh haliyle acayip bir sonuç ortaya çıkar.
tabii ki de, bana göre sanatın nesnel bir tanımı olamaz, öze odaklıdır.
Tabi ki sanattır
Evet sanattır..
Sanat hayal gücünüzün dışa vurumudur !!
Tabii sanattır. Adı üstünde
Sanattır elbette.
Hem sanat hem felsefe hem psikoloji.
Sanat değil bence herkesin yapabileceği bir şey
sanat heryerde sanattir
Bilmem ki🤷🏻♂️
Somut sanat, sanat mıdır?
Sonuçta bir çaba karşılığıdır
bi kere sanat nedir ki?