Arkadaşımla ayrılalı çok oldu bir yıldan fazladır ayrılar o arkadaşıma ben ona aşığım hemen adamlık naraları atmayın bu gönle hiç laf geçmiyor kızı duygusal ve fiziksel olarak çok arzuluyorum delirmek üzereyim ne yapacam bilmiyorum lütfen yadırgamayın akıl verin bana
Güncellemeler
+1 yıl
...
Arkadaşımın eski sevgilisine acayip aşık oldum ne yapacam?
arkadaşın bunu öğrense ne yapar? saygı gösterirse sıkıntı yok ama eğer ki bu duruma saygı göstermeyecek biriyse sen kız için arkadaşından olmaya hazır mısın onu düşün. kaldı ki kızın da sana ne diyeceği belirsiz hatta arkadaşını sevdiğini yazmışsın. zor ve gıcıkça gelicek sana dediğim ama bence içinde bitirmeye çalış bu işi. başka bir çözümü olacağını sanmıyorum🥲
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bitirmeye çalışıyorum ama çok acı çekiyorum dün biriyle yatakta yaparken yatakta olanın ismi cismi hiç önemli değildi gözümü kapatıp onu düşünüyordum sadece yatakta değil çay içerken yürürken araba kullanırken çalışırken başka bir kızla sohbet ederken hep onu görüyorum yanımda hep o var hayatımı onunla yaşıyorum ama o gerçekte yok biliyorum olmadığını ama yaşarken bir yandan da var
inan çok üzüldüm. yani bu kadar düşünüyorsan maalesef ki devam edemezsin gibi duruyor. yapacağın şey küçük bi ihtimal dahi olsa kıza aşkını itiraf etmek ve arkadaşınla aranı bitirmek. başka da bi şey bulamadım
Bunu göze alamıyorum arkadaşımla kötü olmak istemiyorum ve kızla da güzel dostluğumuz var onunla hiç bitmesin istiyorum arkadaşımla işlerden dolayı zaten eskisi gibi sık görüşmemiz olmuyor ama inan ki kız için ölüyorum ya
yok işte senin açından diyorum. senin zoruna gitmiyor mu o kıza bu kadar duygu besleyip dostmuş gibi yapmak? yani sonu ne olursa olsun söylerdim diyorum