Kız arkadaşım buluşmaya gelmiyor nasıl ikna etsem?

20 gündür beraberiz, birbirimizden hoşlanıyoruz değer veriyoruz hatta çoğu kez cinsellikte konuştuk beni çok yakın hissediyor ve istiyor. Ama bir türlü bulusamadik 30dk uzaklıktayiz yaylada oturuyor şuanlik gidemiyom, sözde o gelecekti bir türlü fırsat bulamıyordu, bu hafta ise teyzesi onlara gitti teyzesiyle beraber buraya gelip 1 günlüğüne burada kalacaktı o sırada buluşacaktik. Neyse işte bugün annesiyle konuşmuş annesi sen gitme ben teyzenle gidecegim demiş, bende bir bahane bul o gelmesin sen gel çabala ikimiz için ilk buluşmamız olsun artık ne yap et sen gel dedim, elimden geleni yapacağım bende çok istiyorum dedi, demin mesaj attı dedi annemle tartıştık bana tamam sen git dedi, dedim madem öyle demiş gel o zaman tartışma içinde bir şey olmaz anne kız arasında olur yine barışır, bana boş ver gelmiyorum dedi, bende dedim bu kadar çabaladin buraya getirdin yazik etme gel, annen için böyle yapıyorsan yine barışırsiniz dedim, kafam zaten bozuk off sende sus yeter gelmiyorum, ailemden dolayı da değil kendimden nefret ediyorum dedi, neden nefret ediyon kendinden dedim, bana boş ver seni ilgilendiren bir şey yok benlik dedi, bende tamamda hani istiyordun okadar bekledik neden gelmiyon dedim, boş ver diyor, canım sıkılıyor konuyu kapat dedi, sizce neden böyle yapıyor nasıl ikna etsem tavsiyelerinizi istiyorum
Kız arkadaşım buluşmaya gelmiyor nasıl ikna etsem?