Seviyomuyum sevmiyomuyum?

Merhaba, iki arada bi derede kaldım bu yüzden fikri olanlara danışmak istedim. birini seviyomuyum tam olarak bilmiyorum. Ben bu kişiyi 1 yıl önce zoomda dersten tanıdım görüntü yoktu sadece ses vardı ve sesinden, diksiyonundan çok hoşlanmıştım. okul olunca muhabbet falan olmadı pek ama son zamanlarda olmuştu tanışmıştık arkadaşça konuşuyodu benimle ama o benimle konuşmadan önce bile ben ondan hoşlanıyodum tavırlsrı hal ve hareketleri benimle konuşma tarzı, düşünce yapısı diğer kişilere benzememesi sadece kendisi olması beni kendine çekiyodu belkide. kısa bi süre sonra hislerim. Arttı başkasına göre veya kendisine göre kusur saydığı veya garip bulduğu her şeyini seviyodum beni çok mutlu ediyordu onu izlemek başkası çok garip bi çocuk derken ben o hallerine mutlu oluyodum kendi çapında eğleniyodı mesela kafasını duvara vuruyodu sert olmayacak şekilde ben gülümsüyofum başkası deli (şakasına yapardı) diye bakardı deli değildi gözümde aksine çok güzel ve içtendi ona sevdiğimi söylediğimde reddetti beni tamam dedim ama sonra hal ve hareketleri gözümde iğrenç bişeye dönüştü çünkü ortamı vs değişmişti pislikleşneye başlamıştı. Soğufum o xamanlar ama aklıma gelince hala bir şeyler hissediyorum onu düşününce yaşadığımı hissediyorum dünyadan uzaklaşıyorum sanki ama bilmiyorum bi tarafımda hiç sevmiyo onu sizce?

Seviyomuyum sevmiyomuyum?