Seviyor muyum sevmiyor muyum?

4 aylık ilişkimden ayrıldım. sebebi bu sorumdan şüphe etmemdi. ona kaç defa seni seviyorum dedim ve hepsinin arkasındaydım gerçekten sevdiğimi biliyordum onu tanıyıpta sevmemek mümkün değildi ancak arasıra böyle şüpheler geliyordu. önceden başka bir konu hakkında tartıştığımızda ağlamıştım. ancak şimdi ayrıldığımızda nötr hissettim onsuzda yapabilirim gibime geliyor veya ilerde pişman olucam. şuanlık ona olan özlemim az ancak önceki tartışmamızda deliler gibi özlemiştim belkide şimdi ayrılan ben olduğum için sanki istediğim an yanına gidebilirmişim gibime geliyor. özlemimin az olması onu aslında sevmemem mi? tabi onsuzda yapabilirmiş gibi hissetmeme rağmen onunla anı biriktirme şansımın gitmiş olması, anılarımız, fotoğraflarımız, şarkılarımız aklıma gelince bile gözüm doluyor. onu sevmediğimi düşününce bu bana yalan gibi geliyor. ancak seviyorsam neden bundan yüzde yüz bir şekilde emin olamıyorum. ben bu kızı sevmiyor muydum? 4 ay boyunca kendimi mi kandırdım? onla buluştuğumda çok mutlu oluyordum. şimdi yalnız kalmak istedim emin olmak için. lütfen yol gösterin. zaman iyi gelecek mi sevgi mi tartmak için?
Seviyor muyum sevmiyor muyum?