Bir erkeğin umrunda olmadığını nasıl söylerim?

3-4 ay konuştuk ama görüşmedik üstüne düştüm baktım bana mısın demedi bende konuşmayı bitirdim ve 1.5 ay sonra geri geldi aralıklı aklımdan çıkmıyorsun sana hastayım falan yazıp duruyor ama hiç samimi gelmiyor genelde geceleri mesaj atıyor zaten.. Dün saat 22 gibi de Allah rızası için cevap ver yazmış.. Herneyse engellemek istemiyorum çocukça geliyor bana.. Siz olsanız mesaj atar mıydınız? Atsaydınız ne yazardınız?

Şansını kaybettin gibi atarlı giderli mesaj atmak istemiyorum samimi bir şekilde yol vermek istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Kankalar bu çocukla ben baya telefonla sesli aramalı konuştum ama görüşmedim sonra bana yalan söylediğini anladım. Konuşmamaya karar verdim ve gene mesaj attım oda neden benden vazgeçemiyorsun dedi. Herneyse bu 2-3 kere tekrarlandı taki arkadaşım fake den ona mesaj atana kdr. Oda baya bildiğiniz yürüdü bu sepeten konuşmayı temelli kestim. İntikam amaçlı kuzenine mesaj attim oda bunu öğrendi ve bana dediği "gene de görüşmek istersen görüşelim". İnsanın midesi bu kdr geniş olur mu.
Güncellemeler
+1 yıl
1.5 ay sonra mesaj attı aralıklı yazıyor seni unutamıyorum aklımdasın sana hastayım lütfen barışalım bilmem ne. Ben yüz vermiyorum yazmıyorum. Kiminiz niyetini az cok anlamışdır herhalde. Bende aynı sebepten dolayı düşünüyorum çünkü.
Bir erkeğin umrunda olmadığını nasıl söylerim?