Bir erkeği umursamadığımı nasıl gösteririm? HELP HELP

Allah aşkına yol gösterin duygularımla oynandı ve içime gömeceğim bu aşkı, gidip kinimi kusmak istemiyorum. yok sayacağım. ne yapacağım şimdi? bir erkeğin nasıl gururuyla oynanılır? Onu silip atmış gibi davranmak istiyorum.. yardım edin..
Güncellemeler
+1 yıl
Yaptığı şerefsizliği yazayım da belki birazcık üzülür konumu sahiplenirsiniz..

Bu şerefsiz bir klüpte futbolcu.. bugün de maçı vardı.. seyretmeye gittim, tüm arkadaş grubumuz var neredeyse.. 1 aydır görüşüyoruz ve bir dakika yalnız bırakmıyrdu beni.. sürekli arayıp sormalar falan.. daha da 2 gün önce bana çıkma teklifi etmişti. bugün de maçta gol atınca formasını bir sıyırdı ki gökhan özlem i seviyor yazan bir t shirt var içinde.. arkadaşları da o şekilde tezahürat yapıyor ve benim adım sezen!
Güncellemeler
+1 yıl
Benim ona hiçbir kötülüğüm olmadı.. yaşımız da 21 yani çocuk değiliz.. hakkımı helal etmiyorum..

en son 1 sene önce sevgilim olmuştu büyük acılarla 2 yıllık ilişkimi bitirmiştim.. bana bu şerefsizliği yapmasının altında benim payım yoktu yemin ederim ki! akşama doğru arkadaşlarım yatıştırmak için yanıma geldiler ve öğrendim ki ben onun arkadaşlarıyla arasında iddia konusu olmuşum. böyle bir o* çocukluğu olamaz.. insanlık değil bu.. kimseye bakmazsın havalı olursun götü kalkık olursun zaten
Bir erkeği umursamadığımı nasıl gösteririm? HELP HELP