Sevgilim sosyal çevreme çok karışıyor. Ayrılmak istiyorum ama seviyorum. Ne yapacağım?

6 aylık ilişkimiz var ve sevgilimi gerçekten seviyorum. Ama benim sosyal çevreme çok karışıyo. Hiçbir arkadaşımla konuşmamı görüşmemi istemiyo onun yuzunden aylardır arkadaşlarımla buluşamıyorum. Çok fazla trip atıyo ilişkimiz çok kavgalı geçiyo ama iyi olduğumuz zamanlar gerçekten çok güzel ilişkimiz oluyo. Ama tartışma zamanlarında çok kötü oluyoruz. İlişkide mutlu olmadığını buna rağmen ayrılmadığını söyledi. Eğer ayrılırsa kaybedicek bişeyi olmadığını arkadaşları ile takıldığı zaman herşeyi unuttuğunu söyledi. Bazen gerçekten sevdiğini düşünüyorum bazen çok fazla değer vermediğini düşünüyorum. Eğer ayrılırsam 6 ayı ve böyle bir sevgiyi kaybedeceğimi söyledi. Bana güvenmiyo ve ilişkide mutlu değil ama buna rağmen ayrılmak istemiyo ama sosyal hayatıma çok karışması çok fazla trip atması gerçekten bunaltıyo bunları ona söylemedim çünkü söylesem ve artık yapmayı bıraksa bile onun yinede istemeyeceğini biliyorum içim rahat olmuyo. Ailem açısından ablamı sevmiyo nefret ediyo. Çok karışık. Beni herkesten önce herkesten değerli görüyo ama böyle hareketleri kafamı karıştırıyo. Eğer ayrılırsam gerçekten onun verdiği sevgi kadar sevgi veren birini bulamaz mıyım? Bazen ayrıldığımı düşünüyorum ve başkasıyla sevgili olduğunu hayal etmek gerçekten koyuyo. Ayrılmak istemiyorum ama böyle davranışları kafamı karıştırıyo. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilim sosyal çevreme çok karışıyor. Ayrılmak istiyorum ama seviyorum. Ne yapacağım?