Benim çevremde burada tv ler de gördüğüm kadarıyla kadınlar bence
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim çevremde burada tv ler de gördüğüm kadarıyla kadınlar bence
Uzun yıllar bu konuları araştırdım, gözlemledim ve olayın muhataplarına birebir sordum. Çıkan sonuç şu;
Her kadın mutlaka aldatır ama her erkek aldatmaz.
Cevap
30Cevap
karaktere göre değişiyor
Kişiye göre değişiyor ama şöyle de bişey var kocası işe giderin kadın evde sıkılıyor boş vakti oluyor onda da bi süre sonra heycan aramaya başlıyor boş vakitlerini birileriyle konuşmak bilmem ne için sonra bakıyor yatakta
kaıdnlar malum kocaları stress yogunluk saglık sorunu derken ilgi gosteremıyor tabıı kı devreye bız gırıyoruz ve kadın mutlu
Hamile kalırsa
yok tedbir alınıyor tabıı kı ben emın olmadıgım ılıskılerde ertesı gunu hapı alıorum atıyor
Kadında olsa erkekte olsa aldatma eylemi tek başına yapılan bir şey değil karşı iki cinsin birlikte yaptığı bir eylem o yüzden eşit bence
Kadınlar daha çok aldatır. Çünkü erkek yalan söylemeyi veya durumu gizlemeyi beceremez yakalanır. Kadın profesyoneldir😏
ikiside eşit oluyo zaten kadın ilişkiye girer erkek izin verir erkek ister kadın izin verir
kadın.
para ve tarrak karşı koyamadığı zaaflarıdır.
İnsan bir de bunu gurur duyar gibi nickine koyar mı ya? :D
Kadınlar sanki daha fark ettirmeden yapıyorlar bu yüzden erkeğin adı çıktı gibi geliyor bana
Kadınlar daha fazla, çok aldatan kadın biliyorum çok becerdim bazıları gerçekten doymadığı için bazılarının ise ruhunda vardı özgürlük tek eş yetmiyordu veriyordu herkese
Hamile olan var mıydı
hayır hamile olan yoktu ama çocuklu vardı
SiZden çocuk isteyen peki
O oldu bir çift benden böyle bir şey istedi sperm sayısında mı problem varmış ne benden çocuk yapmayı istediler
En çok erkekler aldatır sebebide ilgisiz kadınlardır
Son dönemde Instagram ve youtube’da çıkan videolara bakınca insan kadınlardan korkulur diyor. Çok kolay halledebiliyorlar çünkü
Aldatmak için erkeklerde de kadınlarda da çok sebepler var cins olarak yapmak yanlış bence
Ne fark eder ki ihanetin cinsiyeti olmaz
Karşılıklı olduğuna göre eşit
genetik bir huyumuz bu maalesef erkekler :)
Aldatma oranı birbirine yakındır bence
İki tarftan da aldatan çoook
Erkekler daha çok aldatir
Vallahi ben veren herkese bakarım
acaba aldatma konusu olmasa millet ne sorardı
Kadınlar tabikide
Soruların çok güzel ama xperim yetmiyor 😄
Ben böyle düşünüyorum
Bence kadınlar
Sen de dahil galiba
Erkekler ama kadınların yüzünden
Aldatanlar