Ben de güvenlikle alakalı işlerde çalışan biriyle büyük konuşmayayım ama sanmıyorum. Hakim savcı avukat da dahil. Gergin meslekler bunlar. Sağlıkçı da istemiyorum nöbet vs olduğu için.
Ev hanımı 🤣 tabi meslekten sayarsak sebebi büyük çoğunluğu çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek istiyor. İkinci öğretmen. Genelleme yapmak doğru değil ama inanılmaz egolular.
Sağlıkçıları beğeniyorum. Hem açık görüşlüler hemde hiç tecrübem yok. Kaliteli bir hayatım olacağını düşünüyorum. Tamamen kafa olarak. Maddi olarak düşünmüyorum. Uçuk şeyler yaşayabileceğimi. düşünüyorum. He birde öğretmen olabilir tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Mesleği önemli değil benim için
Ben de güvenlikle alakalı işlerde çalışan biriyle büyük konuşmayayım ama sanmıyorum. Hakim savcı avukat da dahil. Gergin meslekler bunlar. Sağlıkçı da istemiyorum nöbet vs olduğu için.
Ev hanımı 🤣 tabi meslekten sayarsak sebebi büyük çoğunluğu çocuk yapıp boşanıp nafaka yemek istiyor. İkinci öğretmen. Genelleme yapmak doğru değil ama inanılmaz egolular.
ya ev hanımı olcak ya kendi işi olcak girişimci falan
geri kalan meslekleri direk eliyorum
Of evet asker zor ya. Bende istemezdim 7/24 düşünüp durursun, zor.
Öyle deniz ve hava daha kolaydır ama
@lonewolf_3406 Yok ben hiçbir türlü istemem. Bayramı seyramı yok tatili osu busu sıkıntı.
Haklısın. Sen ne iş yapıyosun
Evet haklısın @tortitotilla
asker demişler, ne yapalım evlenmeyelmmi ya jksdfsf
Evlen mekmi kazanmam gereken bir hayat varken 😂😂😂
subaylık sınavlarına giricem eşinde subay olduğunu dişünürsem beraber operasyona çıkardık tomantik olur herhalde
doktor mühendis avukat gibi yüksek elit meslekler
Hangi mesleklerle evlenmek isterdin güncellemede belirtir misin? Bakayım benim meslek var mı?
Benim meslek yok saydıklarında. Formasyonum var aslında öğretmen olurum aslında da bu saatten sonra sözleşmeli olmakta saçma olur.
Evlenmeyi düşünmüyorum düşünecek olsaydım da çalışan bayan istemezdim
ben tek bir meslek gurubunu tercıh ederim meslegı olmasın evde otursun yeter ev hanımı meslegi olsun onu tercih ederim
Hem mesleği olmasın evde otursun yeter, hem ev hanımı mesleği olsun. Sizce ev hanımlığı tam olarak nedir?
yuva kuran melek
Ben hostes ile evlenmem her dk yanında olmayan biri istemem elimin altında olmalı yanimda
Ben: Senle evlenmem:D
Yapmaa ağlarım
Maalesef güzelim. Asker sevmiyorum demişsin :DD
Kısıtlamam yok. Ama hemşirelerden korkarım
Anlamadım korkmak niye?
Aldatma olayları çok oluyor
Arkadaş çok konulu film izlemiş
Orada koştur koştur hasta bakacaz diye canları çıkıyo. Neyse sen bu zihniyet devam
@Yavrupanda123 şahsi tecrübelerim de var. Herkesi boş beyinli zannetmeyin şu sitede artık yoruldum valla
Tamam da gördüğün bi kaç kişiyle herkesi yargılamak çok saçma. Ve aldatmak meslek arasında bi bağlantı yok o karakterle ilgili
Sana öyleler denk gelmistir
@Yavrupanda123 doğrudur. Hemşire misin?
Hayır değilim
@Yavrupanda123 ne iş yapıyosun?
Sağlıkçıların üstüne bu kadar gidilmesinden şikayetçi biriyim sadece
@soran mühendis olduğumuz için hep isteniyoruz ama bi istediğimiz de suratımıza bakmıyor 😂
@Yavrupanda123 ne iş yapıyosun demişim sanırım en son
Doktor, hemşire, sporcu
Neden doktor hemşire 😄
Sağlıkçıları beğeniyorum. Hem açık görüşlüler hemde hiç tecrübem yok.
Kaliteli bir hayatım olacağını düşünüyorum. Tamamen kafa olarak. Maddi olarak düşünmüyorum. Uçuk şeyler yaşayabileceğimi. düşünüyorum.
He birde öğretmen olabilir tabi
Soruyu yanlış okumuşsunuz o zaman
Bunu haricinde olanların hepsi yazmak istemedim 😂😂
@Yavrupanda123 ne sordum diye sorumu tekrar okudum😃
😅😅
Sana meraklı ya polis asker
Alakasız görüş yapma onlar meraklı ya da değil bana mevzu bu değil
Ok
Hostes hemşire avukat
Akilli hatunsun o zaman
Buyuk konusalim da basimiza mi gelsin😁
Evini boşlayacak bir kadınla evlenmem.