Her mesleğe saygımız var yanlış anlaşılmasın. Siz hangi meslekte çalışan biriyle aile kurmazsınız? - Ben oyuncu biriyle evlenemem Çünkü her dizide öpüşüyor yatak sahnesine çekiliyor kıskanırım O yüzden kabul edemem.
Ben de öncelikle şunu söyleyeyim namus terbiye bir tek kadına yönelik bir şey değildir dünyanın tüm kadınları ile seks yapıp ama evlenmeye geldik ise hiç seks yapmamış Bakire kızla evlenmek istiyorsunuz. Şu anne baba terbiyesiyle yetişen bir kadın cümlenize Bile sinir oldum O zaman biz Kadınlar da anne baba terbiyesiyle yetişen eli kadın eline değmemiş erkeklerle evlenelim
Salla kardeşim bayan kafadan kırık namus kadına aittir adı üstünde mahrem dir kimse kimseyi zorla yatağa atmaz her yerde söylerim ciddi adam gelir babasının koltuğuna oturur sizde gezelim tozalım sevişelim kafama yatarsa olur yatmazsa tekmeyi başarım dusuncesindesiniz böyle çar çar konuşan kadın değil merhametli mazlum bayanlari baş tacı eder erkekler
Karisma hakkim yok tabi ama sunu söylemek istiyorum sizinde kariniza karisma hakkiniz yok ne secim yapmak istiyorsa onun hakkidir onun yerine siz karar veremezsiniz
Bak böyle şeyler insanın kendi isteğidir kimse sana istemiyorum diye bencil falan diyemez. Şahsen ben de kendi mesleğimden biriyle evlenmek istemem çünkü benim kendime göre gerekçelerim var ve kimseye hesap vermek zorunda da değilim.
En İyi Cevaplar