Bu soruyu sormak için hesap açtım yorumlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar?

İyi akşamlar dün sözlüm bana piknik teklifi yaptı. Bende olur dedim. Kız kardeşini de getir birlikte piknik yapalım dedi. Bende tamam olur dedim. Nasıl yapalım kim ne getirecek dedim kendisi yarın uyanınca mesaj atarım planlarız bişeyler dedi. Bugün sabah uyandığımda duş alayım dedim. Duşa bir girdim baktım ki sözlüm aramış 6 defa kız kardeşimi aramış ikimizde duymamışız. En son annemi aramış annem bana söyledi. Hemen alel acele malzemeleri aldım ve çıktık yola. O esnada eksikleri kendimce aldım falan. Piknik alanına doğru gidince biz yaklaştık dedim. Tam o esnada niye haber vermedin ya bakalım kim ne getirmiş eksik falan var mı dedi ve sessiz kaldı yanıt vermedi kapattı. Az sonra geldi pikniğe başlamadan mangal için gazete olmadığını fark etti ve yüzünü döktü. Sonra çatalında olmadığını gördü ya keşke haberleşdeydik offf falan dedi. Er napalım bizde elimizdekiler ile hallederiz bişeyler yaparız elbet dedim. Gazete bulduk falan sonra yaktık mangalı. Benim modum düştü o esnada tabi piknik başlamadan yüzü döktü yani. Benim modum düşünce o hemen toparlamaya çalıştı şakalaşmalar falan bende ona yani başında fena saçmaladın bir eksik var diye yüzünü döktün hadi kalkın gidelim ya baştan saçmaydı dedim. Ya of saçmalama ne güzel oldu gelmek tadını çıkar falan dedi. Ben sonrası için çok keyif aldım ama baştaki tavrı hoşuma gitmedi hiç. Sonra kardeşimle güldü eğlendi fotoğraf çektik yakan top falan oynadık. Sizce o tavrına takılı kalmayıp görmezden mi geleyim yoksa görmem mi lazım o tavrı. Sonrası için harikaydı yani benden çok kardeşimle ilgilendi eliyle tavuk verip yedirmeler gel sırtını bana yasla belin ağırır demeler. Ayaklarını uzat rahat otur demeler falan sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Belkide her şeye evet dediğimden alıştı bu hıyar. Nasıl kendimi ağırdan alabilirim ve bazı şeylere mesela bir buluşma teklifine yok diyebilirim. Aynı kurumda memuruz öğlen arası çıkıyoruz yürüyüş falan gitmeyim mi. Gitmezsem ekersem bu sefer sevgisi azaldı bana karşı falan muhabbetine girmesin
Bu soruyu sormak için hesap açtım yorumlarınızı bekliyorum hayırlı akşamlar?