Güncellemeler
+1 yıl
Belkide her şeye evet dediğimden alıştı bu hıyar. Nasıl kendimi ağırdan alabilirim ve bazı şeylere mesela bir buluşma teklifine yok diyebilirim. Aynı kurumda memuruz öğlen arası çıkıyoruz yürüyüş falan gitmeyim mi. Gitmezsem ekersem bu sefer sevgisi azaldı bana karşı falan muhabbetine girmesin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yalan hikaye. en önemli şeyi en sona saklamışsın, yok yüzünü astı yok bilmem ne. biraz daha çalış
Yemin ederim bugün yaşanan olay bu yemin ederim herşeyim üzerine
ablacım niye gereksiz detaya girdin o zaman. adamı biraz gözlemle, mesafeli ol bi süre. kardeşine yazıyorsa tekmeyi bas
Yok yazma gibi bir durum söz konusu değil
peki
Belkide her şeye evet dediğimden alıştı bu hıyar. Nasıl kendimi ağırdan alabilirim ve bazı şeylere mesela bir buluşma teklifine yok diyebilirim. Aynı kurumda memuruz öğlen arası çıkıyoruz yürüyüş falan gitmeyim mi. Gitmezsem ekersem bu sefer sevgisi azaldı bana karşı falan muhabbetine girmesin
yapmak istemediğin, hoşuna gitmeyen şeyleri yapma. adamın bi sıkıntısını gördüğünde niye böyle yaptın vs de. kendi kafanda kurma, onunla konuş. o da ne yaptığını anlasın
Buluşmak görüşmek istiyorum tabiki de. Ama o ekiyor ben bişe demiyorum arkadaşları gelmiş ayıp olur yarın buluşuruz diyorum. Ama ben ekince tamam canım görüşürüz yazıyor tripli oluyor yok bişe diyor ama hissediyorum. O esnada görmezden mi geleyim onun bu tavrını hiç bişe yokmuş gibi devam mı edeyim
de ki bana böyle davranma. sanki bişey yapmışım gibi hissediyorum. net ol yani
Teşekkür ederim çok teşekkür ederim rahatladım ben biraz ağırdan alayım en iyisi
rica ederim
Kız kardeşin kaç yaşında ve b6 olanların farkında mı
Kız kardeşim 14 yaşında ve yakın bir zamanda babamızı kaybettik. Sözlüm onun yerini doldurmak için sever kız kardeşimi yanlış anlaşılmasın
Ben şüpheliyim. Kız kardeşin yakın davranıyormu ıma
Yok ya o durum yok kız kardeşim rahatsız birde onunla araları abi kardeş gibi öyle bir durum yok yani
Bilemiyorum karat senin. o zaman baştaki hareketine takılma. Ama cepte dursun bakalım devam edecekmi bu tavırlar
Hayır benim canımı sıkan kısım neymiş efendim telefonu görmemişim ya sırf bu sebeple 10 15 dakika yüzünü gözünü döktü. Kendisi yapınca bişe yok ama
Ergenlik yapmaış sen ona uyma boş ver. ama tekrarlarda uyar mutlaka
Uyardım zaten böyle her şeyi sıkıntı etme yüzünü gözünü dökme bu ne böyle bebek gibi dedim. Sen yapınca bişe yok ben duymamışım diye burnumdan getirme dedim tamam canım haklısın dedi şimdi yazdı hatta 5 dakika önce
Tamam güzel. Bence gerekeni yapmışsın ve sende unut bu konuyu şimdilik tadın tuzun kaçmasın
Tamam bişe daha sorabilir miyim
Sor lütfen
Belkide her şeye evet dediğimden alıştı bu hıyar. Nasıl kendimi ağırdan alabilirim ve bazı şeylere mesela bir buluşma teklifine yok diyebilirim. Aynı kurumda memuruz öğlen arası çıkıyoruz yürüyüş falan gitmeyim mi. Gitmezsem ekersem bu sefer sevgisi azaldı bana karşı falan muhabbetine girmesin. Kendisi bekar evinde kalıyor arkadaşlar aniden okeye gelince buluşmayı iptal ediyor ama ben ekersem sevgin mi azaldı olursa diye korkuyorum
Sen özellikle buluşmayı iptal etme, ama iptal etmen gereken en ufak bir durumda direk iptal et döt olsun
Bende iş arkadaşım bana öğlen yemek beraber yiyelim iki lafın belini kıralım derse reddetmeyim o zaman kabul edeyim öyle mi
Kesinlikle öyke. empati kurmasını öğrensin
ne uzun yazmışsın be oğlum a q kısa geçsene
Kardeşin kaç yaşında sözlün kaç yaşında
14 yaşında kız kardeşim sözlüm 28 yaşında. Babamız yok yeni vefat etti. Ondan kaynaklı onun yerini doldurmak için sever kız kardeşimi yanlış anlaşılmasın
Yav sen ne anltıob mk kezbanı a kodum prenses kezbanı ne anlatıon s iktiler mi dövdüler mi sovduler mi destan yazmış bşr de gazetene senin
İyi toparlanmış, ilişkiye devam et.
Nasıl yani anlamadım bir eksik yüzünden mızmız bebeklik yapıyor sonra toparlıyor görmezden mi gelmeliyim yoksa konuyu açmalı mıyım
Kezbanlık yapan taraf sensin
Neden peki anlatsana