Çok sevilmeyi kaldıramayan ve belki de hak etmediklerini düşünen insanların yaşadıkları bir değişim bu..

Çok sevilmeyi kaldıramayan ve belki de hak etmediklerini düşünen insanların yaşadıkları bir değişim bu..

Sevgide çok fazla verici olmak sevilenin bu sevgiye duyduğu güvenle ilişki içerisinde çizilen çizgilerin etrafında dolaşmasını sağlayabiliyor. Sevdiğini ne kadar belli edersen karşı taraf seni kaybetmekten bir o kadar korkmuyor. Bu yüzden sevilen değişir, bunun karşısında seven de değişime mecbur kalır. Sevgi alışverişi bir dengede olmak zorunda.
Sevince Ama karakterden karaktere değişir mesela ben birisine bir şeyler hissedince değişiyorm ister istemez ama birisinin bana bir şeyler hissediyor olması beni değiştirmiyor ama bazı insanlarda da şunu görüyorum sevgi gördükçe daha çok böyle evriliyorlar.
Bazı insanların duygusal sahnesi vardır. Konu aynıdır. Aşk, aşk, aşk. Sadece oyuncuları değişiktir. O aşkı besleyen damar kim olursa olsun farketmez onlar için. Değişmeyen hiç bir şekilde değişmez aynı kalır.
Haddinden fazla kıymet verip, gereğinden fazla ısrar ettiğin ve değer verdiğin herkes seni buna pişman edecektir, unutma👍🏻
Cevap
7Cevap
Çok sevilince
Sevince tüm insanlar bir başka durma dostum sen de yer ver aşka
Yer verdik, yerimizden olduk.. 😄
Sevince durma durma koş ardından
İnsanlar sevince de değişir, seçilince de...
Seven insan, sevdikçe aptallaşır, aklına ve mantığına hükmedemez hâle gelir, mantıklı düşünemez.
Sevilen insan da değişir... Bunu da sevilenlere sormak gerekiyor
Sevilince ya. Gerçekten sevilince. Birini sevmek beni daha karamsar, korkak ve şüpheci biri yapar. Ama sevilmek öyle mi. İçimde çiçekler açar daima pozitif mutlu heyecanlı biri olurum.
Kaybetme korkusunu kaybedince değişirler genelde. Olsa da olur olmasa da düşüncesi geldiği an sevgi de sevilme de geri planda kalıyor.
İnsan Çok sevilince şımarır çok sevince delirir güçlenir
Sevmek karşılıklı ise guzellestirir, değilse yıpratır. Değişim iki türlü de var yani.
Çok sevilince değişebilir.. Tabi istisnalar olabilir..
Bazı insana sevilmek yaramıyor. Bünyelerine agır gelıyor ve sapıtıyorlar.
Çok sevilince daha cok değişiyorlar. Hatta bazıları tanınmıycak hale geliyor
Sevmeyi ve sevilmeyi bilmeyen kişiler var hayatımızda onlar ne sevmeyi nede sevilmeyi bilmiyorlar bu yüzden değişiyorlar zaten
sevince..
sevdiğim için 15 kilo zayıfladım
gittim derslere çalışmaya başladım...
gittim çok şey yaptım ustaa..
Helal olsun iyi yapmissin
Onun karaktersizligi o haci. Demek ki gelismen icin bu gerekiyormus. Kendi hayatina bakacaksin askta yalan meskte yalan
Bence de soyleme sinav daha onemli inan ki. Daha cok insan tanirsin sikma aceleye gerek yok bazi zamanlar
Dogru dusunce hocam
bence cok sevince cunku pismanlik uzuntu deneyim degistirir
Eğer karakter olarak soruyorsan sadece değiştiğini zannedersin bı nevi rol yaparsın ama zaman geçtikçe özüne geri donersin
Duygular değişir ama karakter kişilik değişmez. Iki durumda da kişi ne olduğunu belli eder.
Sevilince çünkü ona onu sevmediğimi söylemeden önce yazardı görüldü atmazdı ama sevildiğinden emin olunca bırakmayacağını bildiği için dediklerimi yapar
Sevilince diyorummmm ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ aşk mükemmel bir şey değil mi yaaa bak konusu açılınca bile yumuşuyorum 👍🏻
Çok sevince yıpranır. Hayat yıpratır aşk yıpratır
Sevilince değişiyor insanlar
Hem sevip hem sevilince tadından yenmiyo
Sevince uçuyorlar sanki
değişmek isteyen değişir.
Sevilince değişir
Ben hiç sevilmedim ki sevilmek güzeldir
Çok sevilince.
çok sevip karşılığı olmadığında değişebilir
Sevilince daha fazla değişir
Sevilince egoları kişiliklerinin önüne geçiyor.
Sevilince değişiyor insanlar
iki turlu de
Sevince değişir
Çok sevince
Sevince tabiki
Sevmek degistirir
Çok sevilince
Sevince degisir.
Sevilince
Sevilince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?