Sınava hazırlanan sevgiliden ilgi beklenilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Erkek arkadaşım kpssye hazırlanıyor bende işte çalışıyorum ayrıyeten derste çalışıyorum uzak şehirlerdeyiz üniversitede tanıştık 2 aydır görüşemiyoruz konuya gelecek olursam beni hem sınava çalıştığından hemde ailesinden çekindiği için arayamıyordu. Sınav konusunda onu anlayışla karşıladım ama kendimi çok yalnız hissetmeye başladım. Ailesinden çekindiğini söylediğinde artık seninde bir şeyleri belli etmen gerekiyor dedim. Fakat o daha önce böyle ilişki yaşamadım bu yüzden buna engel olamam dedi mesela 2 aydır beni hiç görüntülü aramadı tabiki bunu sadece ondan beklemedim bende dedim hayatım akşam görüntülü konuşalım mı diye ama o ailesi yanında olduğu için ilerleyen zamanlarda konuşabileceğimizi söyledi sınav konusuna gelecek olursakta bu şeyler üst üste gelince ona patladım tutamadım kendimi sert çıkıştım tek sınava giren sen değilsin günde sadece 5 dk ayırsan ne var diye ama nafile aramasına arıyor bir kaç gün sürüyor sonra 2 gün konuşmuyoruz. Doğum günümde bile hediye almamasını boşa para vermemesini istedim tek istediğim beni görüntülü aramasıydı ama o mesaj atabildi. Çok kırıldım ve artık kendimi değersiz hissediyorum özellikle erkeklerin düşüncesini merak ediyorum sizce çok mu yanlış düşünüyorum?

Sınava hazırlanan sevgiliden ilgi beklenilir mi?