Her insanın hoşlandığı bir tip vardır. Kimi sarışın uzun boylu kadın severken kimide esmer yapılı erkek sever. Peki senin aşk tipin ne?
Nasıl birine karşı şak diye yükselirsiniz?

Her insanın hoşlandığı bir tip vardır. Kimi sarışın uzun boylu kadın severken kimide esmer yapılı erkek sever. Peki senin aşk tipin ne?
Nasıl birine karşı şak diye yükselirsiniz?

Şak diye kimseye yükselmedim. Hayata karşı duruşu, karakteri, gülüşü, kokusu.. Merhamet duygusundan yoksun olmayan, delikanlı, efendiliğini daima koruyan vs
Yüzü fıstık gibi olacak, kaşları da kalın olursa bonus olur, g. tu avuçlarımı hayvan gibi açtığımda elime gelecek, ya melez esmer ya da beyaz tenli olacak, memeleri dolgun ve hayata karşı dik bir duruş sergileyecek. Yürürken kalçalarına baktırtacak bir sağa bir sola.
Genitallerinizi de bir zahmet kıldan arındırın arkadaşım iğrenç oluyor obür türlü, koltuk altını da alın arada dil atıyoz kokmasın pis pis.
Beyaz tenli siyah saçlı veya sarışın renkli gözlü ama esmer renkli gözlüler dehşet ya çok nadir ama varsa bi adım öne çıksın özel mesaj atsın evlenmezsem namerdim
Cevap
10Cevap
Tip olarak belli bir kriterim yok.
Zeki ve ağzı laf yapana düşerim ben.😃
Tamamen çekime bağlı tutupta şöyle şöyle birisi diyemem
Zeki ve beni seven birisi
Beni açıkça istediğini belli edecek kadar cesur olan bir kadın dikkatimi çeker.
Ben 1.70im sporcuyum karşımda ki kişi de 1.80 veya üzerinde olursa açıkcası daha çok ilgimi çeker eğer bu kişi birazda fitse ne bileyim bir spor dalıyla uğraşıyorsa ona yükselmem için gayet yeterli olur. Eğer birde esmer ve kıvırcık saçlıysa tuzu biberi.
Beyaz tenli, beli ince , göğüsleri vücuduna oranla dolgun,160-165 arası boy,50-55 arası kilo..
Buna yakın fiziği olan bayanlara hemen yükseliyorum 😊
Kimseye şak diye yükselmem
Hızlı yükselişler
Çabucak inişlere maruzdur
ani yükselmelerim sadece cinsel çekimle olur, aşk tarafında hiç olmadı.
tatlı sevimli güzel fizikli orta boylu bir minyon kız :)
Yakışıklı , uzun boylu , beyaz tenli , pofuduk saçlı , kumral , fit
Sakallı güzel cumleler söyleyen güzel kokan sigara içen 🔥
Yaş 19;
This is what i’m expected.
Türkçe yazarsanız daha memnun olurum
Tam beklediğim gibi
Ne sacmaliyon mk
Bunu ben değil kalbim bilir. Kalbimin çarpmasını birisi benim için yoldan geçen herhangi bir kişi.
Değer verdiğini, sevdiğini hissettiren, aniden planlar yapıp beni zor bela da olsa istediği yere götürebilecek beyefendiye yükselirim.
Bilemiyorum. Hiç şak diye düşemedim ki.
tam kriterim yok benden uzun canım olmasın akıllı olsun nerde ne yaptığını bilsin yüzü de normalse bide ağzı laf yapıyorsa tammam
Babayigit özgüvenli tipler vardir konusurken bile bi asaleti olur böylelerine düşüyoruz 😂
tam beni anlattı
hadi ordan gayet karizmatiğim 😂
Arkadaki hridrik roshana benziyor onakesin yukselirdim
Sanırım esmerler bir adım önde olabilir;)
tam beni anlattı
😂
Sarışın ve bisiklet süren apayridir
😂beni tarif ettin ama evliyim 😂✌🏻
Kenan imirzalioglu gibi birine.
Uzun boylu geniş omuzlu yapılı
Esmer beyaz gömlekli uzun boylu
Yükseklik korkum var ya şak diye yükselmem kimseye
Yakisikli ve seksi birine
Zengin oldugundu farkettigim an yukselirim
Olgun , babacan...
Ne yukselecemmmm