Daha önce hep sevgisinden emindim sevgili olmak için bile baya uğraşmisti. Hep koklayıp öperdi, saçlarımı severdi, uzunca bakardı, sarılıp bırakmazdı vs. Hissediyordum sevdiğini.
Ben hep ayniydim ama o Son zamanlarda birden soguklaştı. Gergindi ben üzgün olsam bile aramız düzelsin diye cabalamıyordu.
Ayrılmak istedi ne olduğunu sordum söylemedi soğudum dedi. Sebebi ne çözelim dedim yok çözülmüyor dedi ayrıldı ama ne olduğunu bile bilmiyorum. Üstüne düştüm buluşup konuşalım dedim ama kabul etmedi. 1 hafta oldu ama ben özlüyorum ne yapacağım çok zor geliyor artık 😢
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bir süre sessiz kal değer veriyorsa döner belki sen farkında olmadan bir şeyler yapmışsındır o da soğumayı bahane ederek ayrılmıştrı yoksa seven insan bi anda soğuyamaz. Ama sen sessiz kal hayatıma devam et o de devam ettiğini görsün
Zaten öyle yaptım ama uzuluyorum 1 hafta oldu😢
Az daha dayan yokluğunun etkisi zamanla gelir
Başkası mı var diye sormuştum yok öyle bir şey olabilir mi dedi ama ne bileyim 😢 yoksa dönmez miydi
Bi sorunu olduğunda falan sana anlatır mıydı
Belki ailevi bir şeylere canı sıkılmıştır ya da ortamında ilişkinizi desteklemeyen insanlar varsa kafasını bulandırmış olabilir
Gerçek aşk olmayan hiçbir şeye üzülme
Son zamanlar biraz gergindi sanki keyfi yoktu.. Ailesi henüz bilmiyordu ama çok içe kapanık biriydi aramız bozulmasın diye sorun olsa bile bana söylemiyordu. Mesela bana sinirlense bile içine atıyordu. Hep iyi olalım diyordu.. yani ben ona guvenmiştim. ayrılalim dediğinde bile ben çözebiliriz buluşup konuşalım dedim ama o istemiyorum dedi bir anda oldu bitti
Belli ki sorunları var bi süredir farklıymış zaten sen sessiz kal güzelim akışıma bırak zaten seviyorsa barışmak için yakın zamanda peşinden koşar. Ve bence storylerine aşk acısı çeker gibi şeyler de atma arkadaşlarınla vakit geçir aşk acısından çıkmaya çalış
Çok teşekkür ederim 🧡 ayrıldıktan bikac gün sonra ben yazmıştım. ama ben o cabalamama rağmen istemiyorum diyince üzüldüm baya ve sinirlenip sosyal medyadan çıkarttım şu an birbirimizi görmüyoruz 😢😢 daha da yazmadım zaten
bilemiyeceğim pek belki başka bir şeydir belkide başkasını bulmuştur
Off ya cidden napcagimi bilmiyorum😢
olmuş demek ki bir şey cidden kendine odaklanmaya bak yeterince sevmiyormuş birde böyle bak olaya seven adam ne olursa olsun sorunu çözmeye çalışır yanında kalmayı tercih ederdi
1 yıla yakın beraberdik 😢 unutulmuyor ve çok içe kapanık birisi. Ne olduğunu bile söylemiyor. Sence umidi kesmeli miyim artık
sen kendine odaklan bence hazırla kendini en kötüsüne ama ne olursa olsun ayakta kalmaya bak seviyorsa gerçekten bir şeyleri halletmek istiyorsa zaten geriye dönecektir beklemede kal
Ama sinirlenip sosyal medyadan çıkarttım numarada sildim. Çünkü sürekli stalk yapıp duruyordum kendimi üzüyordum 😢😢 yine de döner mi
@nehirryr
Hakli olabilirsin
@Kızlarsıkılıyormu off çok zor😢
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!