British Shorthair isimli cins kedi. 4 bin tl fiyatı. Bu kediyi alsam kedi tasmasıyla dışarda gezdirsem olgun kadınlar bana çocuk gözüyle bakmadan önce biraz muhabbet eder belki
30-35 yaş arası ablalar, sizi bu kedi ile tavlayabilir miyim?
Evcil hayvanınızı karı-kız tavlamak için sahipleniyorsanız siz adam değilsiniz. İnsan da olamazsınız daha çok şeyler yazardım fakat yorumum kaldırılır diye ben susuyorum sen anla!
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Napıyım küçüğüm diye olgun hanımefendilerle sevgili olma hakkım yok mu. Bu yolda her şey mübah. Bu kediden almayı düşünüyorum
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kedi sever bir insan olarak söylüyorum bi kediyi sevmemiz icin onun cins olmasi gerekmiyo cünkü bütün kediler cok tatli bizim icin. Sokaktaki tekirler de dahil. Ayrica kediyi tasma takip sokakta gezdirmeni de tavsiye etmem bu davranis bir kedinin tabiatina ters, köpek sahiplen o halde. Son olarak da lütfen böyle seyler icin bir hayvan sahiplenmeyin sonra 2 ay gecince sikilip sokaga atiyosunuz. Onlarin da cani var, onlarin da duygulari var günah. Yapma kardesim.
2
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kedi sayesinde olgun bir hanımefendi ile sevgili olursam kediyi dışarı atmayı bırakın, en iyi yemeklerle beslerim :)
Kedilerin tasmasi tabii ki olur cünkü kediler dogasi geregi cikip dolasirlar sokakta ev kedisi olsalar bile. Ama kediye tasma baglayip gezdirilmez. Sahibi oldugunu gôstermek icin takilir tasma
Benim hosuma gitmez sahsen, kedi insani erkeklere bayilirim ama tasmayla kedi gezdireni gôrürsem kizarim hatta. Kedi ôzgürdür tabiati budur. Yani senden hoslanacagim varsa da hoslanmam bunu gördükten sonra
sen burdakine bakma senin söylediğin yaş grubundayım ayrıca kedi sever olarak yaşın bir önemi yok hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Evet sen kediyi tasmayla gezdirirken kediyi severler ona ne şüphe fakat senin için iyi düşünmezler sadece bil istiyorum. Çünkü içimden bir ses bir masum kediciğin günahına gireceksin diyo onun için dil döküyorum yapma diye yoksa umrumda değil :D
Aaa ablacım bu konuyu seninle bir cafede çay kahve içip pasta yerken konuşabiliriz diye düşünüyorum 😂 gerçekten maganda keko kara kuru biri değilim. Şeker gibi çocuğum 🤗 Ya bu cins kediler uslu oluyormuş zaten eve de zarar veriyorlarmış o yüzden bundan almak istiyorum. bıcır bıcır peşimden gelir tasma ona zarar vermez ki
Tüh şansımı ya 😞 kesin Almanya'dasındır :/ Abla ben 18 yaşındayım ama yaşıtlarımdan hoşlanmıyorum. 30-35 yaş arası kadınlardan hoşlanıyorum. Bu anormal bir şey mi ya? Senin yaşındaki kadınlar gerçekten bizi çocuk olarak mı görüyor
Bu senin yasindaki erkeklerin basina cogunlukla gelen bir sey ama bu yas araligindaki kadinlar daha düzenli ve ciddi iliskilerin pesinde olurlar yani evet seni cocuk olarak görmeleri cok olasi cünkü neredeyse cocuklari yasindasin. Kendine biraz zaman ver, büyüdükce fikirlerin de degisir. Bu söyledigimi yanlis anlama senin gectigin yollari yürümüs biri olarak söylüyorum, daha cocuksun. Düsüncelerin de, hayata bakis acin da daha cok degisecek 😊
İyi de ablacım ben 15 yaşımdayken de 30 yaşındaki kadınlara aşık oluyordum. Fikrim 3 yıldır değişmedi. Değişecek gibi de durmuyor. Olsun işte ya çocuk büyütür gibi beni de büyütsün ne olacak. Hoş olur bence 😂 Teşekkür ederim bilgiler için :)