+1 yılÇünkü ona yalanlar söylerler belki belkide onu oyuna dahil eder ve yüzüne baka baka kumpasa getirir diye kafasına göre yaşıyor yazıyor çiziyor takılıyordur erkeklerin çok beğenmesi diye birsey yok yarınlarına alacağı insanı görmüştür bakmıştır değmez o şimdiden doğru konusmuyorsa güvenemez aklından siler veya kaçar kızda bile bile devam ediyorsa sonucu kesin çözüm erkek kendi yoluna bakar doğruluk kadar dürüstlük kadar değerli birsey yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılReddedilme korkusu peki iletişim varmiydi sadece bakismami örnek aynı ortamda iş yerinde çalışmadan dolayı hoslansa bile kaçabilir bu gayet doğal bir durum
016 Yorumla
Soran+1 yılPatronum iletişim çok az var surekli gozlerini kaciriyor bazen beni izliyor elini elime değdiriyor her yerde kamera var onun odasina ne zaman gitsem goruyor heralde kameradan ayak sesi duyuyor yerinden kalkip başka yere geciyor ve bu bir kere olmadı birkac kere ust uste oldu.
- +1 yıl
Belkide patron eleman ilişkisin yanlış olduğunu bildiği için böyle yapıyordur belki eleman sayısı çok fazla olsa göze batmayabilir fakat eleman sayısı azsa bu daha çabuk ortaya çıkar ayrıca belkide seni korumak içindir asa duydummu x patronla yatiyormus gibi dedikodulardan uzak tutmak içindir sana karşı bir ilgisi olduğu kesin fakat seni bir nebze koruma iç güdüsüde olduğuda kesin zor bir durum ikiniz içinde
Soran+1 yıl8 kisiyiz 2 hafta önce aramız bozuktu beni surekli ağlatıyordu dik dik bakiyor tavir aliyordu en son dayanamadim sordum tavirlariniz tuhaf diye oda ne diyiyorsun tuhaf muhaf ben hep boyleydim bilmiyormusun diye sonra esyalarimi alip cikip gidicektim cikmamam için konuştu benimle sonra tavirlarina dikkat etti. şu an aramız iyiydi simdi kaciyor benden oncedende kaciyordu sonra yakin oluyordu
Soran+1 yılArtik sert kirici davranmiyor
- +1 yıl
Aşık modu utangaç biri muhtemelen telefon numarası vardır bir gün bir şeye ihtiyacın olduğu şöyle örnek bir hafta sonu örnek annemle ve babamla kavga ettim moralim çok bozuk konuşacak birine ihtiyacım vardı sizi aradım gibisinden bir telefon açabilirsin şu an su cafede yalnız başıma kahve içiyorum biriyle konuşmak iyi gelecekti guvenebildigum arkadaşımda yok sizi kendime yakın hissettim yalanı her zaman tutar bol şans
Soran+1 yılKwndisini aramami mesaj atmami istemiyor 1 yil once cok buyuk tepki gostermisti kendisine aksam 10 mesaj atmistim diye ondan sonra yoneticimle birlikte beni odasina cagirip konustu ben oyle mesajlasmayi sevmiyorum ne diyeceksen ara soyle ya da yoneticine soyle cozulecek biseyse cozeriz cozulmiyecek biseyse baska yollara basvururuz demisti evli oldugunu bilmiyordum o zamanlar ve ondan yuz bulmustum o gunden sonra kestim kendisiyle bagimi 1 bucuk yil gecti ustunden Şu an ona ilgim kalmadi
- +1 yıl
O zaman sadece seninle duygusal değil cinsellik düşünüyor eşini aldatmayu düşünmüş hatta belkide senin tepkim yüzünden belkide başka bir şey yüzünden senden uzak kalmış bende sende gicikligina yüzük gibi bir şey tak sozlendim dersin 🤣 Ilgısi olan o değilde senmissin gibi geldi biraz
Soran+1 yılAyni ortamda calistiginiz kisi sizden surekli kacsa yuzunuze bile bakmasa anormal davransa dusunmezmisiniz acaba neden diye dunyanin en gamsiz insani bile dusunur
Soran+1 yıl25 yasindayim oda 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 yil once onunda bana karsi ilgisi vardi sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip baska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
- +1 yıl
Bazı iş yerindeki kameralar telefondan izleniyor ya da başka yerlerden izlemek mümkün hatta evde muhtemelen eşi bile onu izliyor olmaliki iş yerinde sen odasına girdiğinde kaçıyor ve buna rağmen muhtemelen dosya alışverişi gibi ani gelişen olaylarda sana temastan kacinmiyor buda gösteriyor ki cinsel anlamda senden hoşlanıyor yani sadece seks amaçlı fakat eşi işyerini seyrettiği için ve bunu bildiği için uzak kalıyor seni iş çıkışı bir yerde görse belkide yanına gelecek bunu bilemezsin fakat evli bir adamla ve bunu bildiğim halde yapman seni hem küçük düşürür hem karaktersiz yapar bence uzak durman ve başka arkadaş ya da sevgili bulman daha mantıklı olur bir çok erkek senden hoşlanıyor olabilir demekki dikkat çeken bir güzelliğin var bunu neden başka erkekler üzerinde denemiyorsun yeni biriyle tanış hatta seni bir kaç sefer iş yerine bıraksın patronunda görsün bunu böylece sende uzak durursun ya da olmuyorsa işi bırakıp başka bir işte çalışmaya baslayabilirsin pozisyon olarak yine evraklar la ilgili bir işte çalışıyorsun sanki muhasebe gibi iş pozisyonunu yazmak zorunda değilsin tahminimce öyle bir pozisyon bence belkide oda ona karşı bir Ilgın var mı yokmu diye hala bir tepki bekliyor uzak durmak senin için daha iyi hayatını bir metres olarak yaşamak mı yoksa gururlu bir şekilde yaşamak mı bu senin vereceğin karardır kimsede bir şey diyemez bu konuda bazen yanlış tercihlerimiz olur hatalarimiz ve sen hala bir hata yapmış bulunmuyorsun fakat hata yapmaya megillisin bunada dikkat et şu an için kimse seni suclayamaz fakat yapacağım hareketler yüzünden suclanabilirsin bu yüzden kararını sen vereceksin sana yapılmasını istemediğin bir seyide başkasına yapma tavsiye dinlemek dinlemek sana kalmış ikinci bir kadın olmaktansa başkasının hayatında hiç olma daha iyi
Soran+1 yılYukarıda bazilarina yanit verdim evli biriyle ilişkiyi yasamak cok normal gibi karsilayanlar olmuş onlarada zaten diyecegimi dedim. Benim kendisine karşi basta ilgim vardi evli oldugunu duyar duymaz mesafe koydum oda koydu sonra 1 bucuk yil gecti ustunden ve normaldim oda normaldi fakat bana karsi ilgisi var gibi bilmiyorum ama cok tuhaf davraniyor ve bu tavirlariyla kendini surekli dusunduruyor bana. Odasında kamera yoktur ama iş yerinde var evet hatta kameradanda izliyor beni ben ne zaman odasina gitsem ayak seslerini duyuyorum üşenmeden yerinden kalkip en ust kata cikiyor oralarda kamera yok masasinin ordada yok. 5 yillik evliymis cocugu yok bunu duyduktan sonra zaten benim icin patrondan ote evli bir erkek benim icin imkansiz biri 25 yasindayim hayatima bu zamana kadar kimseyi almadim cok onem veriyorum iliskiye olsun diye almak istemedim bu kadar ozen gosterirken evli biriyle iliski yasamam Allah yasatmasin. Benim sordugum soru ozetle şuydu. Beni tavirlariyla rahatsiz ediyor ben personel gibi davraniyorum ama o patron gibi davranmiyor ya çok sert davraniyor kiriyor ya da kaciyor ben bisey yapmisim gibi kotu hissettiryor bana kendimi en gamsiz insan bile dusunur kotu hisseder. Ki ben cok duygusal ve asiri hassas yapim var cok dert ederim dusunurum
- +1 yıl
Bence eşiyle sorunları olduğu için bunu iş yerine taşıyor belkide kaçması daha fazla kırıcı olmamak için belkide seni gördüğünde olmayacağını bildiği halde senden uzak kalmaya çalışıyordur aslında senin yapabileceğin iş yerinde ayrılıp aynı departmanda farklı bir iş bulmanda yatıyor yine karar sana ait böyle devam ettiği sürece yakınlaşmaniz muhtemel ve bu konuda dediğim gibi ikinci bir kadın rolünde olacaksın belkide çocuklari olmadığı için buda patronunun sana olan ilgisini tetikliyor belki eşinden dolayı belki kendinden dolayı bunları bilmek biraz zor olsa gerek bir işi kurallarina göre yap karşılıklı gelmeye bak sevgilin olmasa bile sırf sevgilin varmış gibi hareket et o zaman buda onu dahada uzaklastirsin senden genç göstermeme rağmen neredeyse baban olacak yastayım bunuda bilmeni isterim hiç evlenmedim fakat 20 li yaşlarda evlenseydim senin yaşında çocuğum olma olasılığı yuksekti bu yüzden gelecekte uzulmeni istemem bu göre kendini bilerek hareket et mantıklı olan uzak durmak ve sadece işine odaklanman a bey gibi sende sert ve işin gereği hareket et mimikler herşeyi ifade eder tavırların vs buna göre hareket etmek zorundasin zaten yazmışsın aslında yazmak istediğini o zamanda ona göre hareket etmelisin şöyle bir söz vardır ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol bunu yapacak olan sensin bir başkası değil
Soran+1 yılAslında ben ilk işe girdigimde sadece işime odakliydim ilk zamanlardan bana karşı ilgili davrandı daha yakindi bu kadar uzakta degildi daha iyiydi kacmiyordu vs parmaginda yuzuk yoktu benimde zamanla ona karsi ilgim olustu sonra evli oldugunu duyunca ve o benim ilgimi gorup bana karsi cok sert cizgi cekmisti evli oldugunuda ogrenince vazgectim benim için imkansızdi hala oyle ben bana yapilmasini bana yapilirsa yıkılacak olan bir seyi baskasina yapamam yapmam 5 6 kere baska sebepler sunarak işi birakmak istedim tabiki cikmak isteyeni kimse zorla silah zoruyla tutmuyorlar fakat patronum personeller mudurum herkes benimle konustu kimse ayrilmami istemiyor patronum herseyden once benden cok memnun onun disinda bu konular haricinde bende memnunum isimden yerimden ama bu durumlar cok yoruyor ama yapmam gerekeni her zaman biliyorum yapiyorumda ona karşı normal davraniyorum yakinlasmasina musade etmem zaten hatta eliyle elime dokununca cekiyorum
- +1 yıl
Fakat bazen duyguların ağır basıyor gibi sanki onun kollarında olmak istiyormussun gibi bir şey sezinledim eşi yerinde sanki sen olmak istiyor gibi ve bu hiç bir zaman olmayacak üzülen taraf sen olursun ben sadece sana tavsiye verebilirim geleceğini ve kaderini sen çizeceksin buna yapabileceğim hiçbir şey olamaz karar tamamen sana ait ve sorumluluklarinda uzulecegini bile bile hata yapmak mı yoksa başka bir iş bulup tamamen farklı bir hayat çizmek mi bence sevgili. Dahi olsa sorun yaşarsın ve yaşayacaksın da uzaklaşmak en doğru tercih
Soran+1 yılİş yokki ve calismaya mecburum yoksa kalirmiyim gerekirse dunyadaki herkes konussun o iste kalmami istesin o iste kalmamdaki en buyuk sebep sorumluluklarimin olması bir yandan zaten is bakiyorum ama her onume gelen yere girmek istemuyorum insanlar kotu
- +1 yıl
Senin için hayırlısı olsun ne diyebilirim kimseninde bir şey söylemekye hakkı yok hayat senin hayatın doğru ya da yanlış tercihlerde senin her şey gönlünce olsun
Kız çok güzeldir cesaret edemiyordur. Kız erkeğe göre zengin ise mezuniyet olarak yüksek ise gene cesaret edemiyebilir
018 Yorumla
Soran+1 yılBernim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
Soran+1 yılStilistlik
Soran+1 yılHemde hiç rahat degil ama benjm icin tabikide sorun evli olması 5 yillik evli cocugu yok
Soran+1 yılNasil hicbir seyi kalmaz ayrica ne demek bir kere birlikte ol satilikmiyim onun için bu kadar basitmi
Soran+1 yılIyimisiniz sakinlessin diye kendimi onami pazarliyim ne sacma dusunce
Soran+1 yılKac defa cikmak istedim bu debepten degil baska sebepten benimle konustu cikmamam icin
Kesinlikle kaçmaz fırsat buldumu affetmez 30 yaşında ve hala kaçıyorsa o daha çoçuktur
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli
+1 yılBaşına bela olacağını düşünebilir, beğenmiş olsa da davranışları tutarsız olabilir, istediği özelliklere sahip olmayabilir vs vs çok nede var
00 YorumlaBir çok nedenleri var tabiki. Ama o nedenleri söyleyip bilmenizi istemiyoruz 😀😀
07 Yorumla- +1 yıl
Lütfen Allah için peygamber için söyle ya 🤣
- +1 yıl
Allah için söyle yaaaaavvv
- +1 yıl
Biliyordum yavvv
- +1 yıl
Yaaaaaaaav beni dünkü bebe mi sandın ahhahaha aşağıda yorumda evlidir demişim bildim bebiş 🤣🙈
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak patronun evliymiş daha evli olup olmadığını bilmeden daha tam anlamiyla tanımadan nasıl duygu oluşturuyorsunuz ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı. Araştırmalara göre: beyin o ana daha fazla odaklanmak istediği için gözler kapanıyormus
03 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılUtanıyor olabilir korkuyordur belki hayır diyecek diye.
00 Yorumla
+1 yılArtık bazı şeyleri kafası kaldırmıyor olabilr. Ama en önemli etken daha önce yasadıgı ilişkiler onu ilişkiden soğutmuş olabilir
09 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindayim 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 yil once onunda bana karsibilgisi vardi kendisi patronum sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
- +1 yıl
Evli olduğu için tedirgin anladigim kadarıyla.
Seni istiyor ama evli olması engel oluyor zor bir durum
Soran+1 yılKendine engel olamiyacak korkusu var o yüzden yüzume bile bakmiyor bende pek muhattap olmuyorum zaten ama bazen bilerek elini elime degdiriyor dokunmak istiyor bende fazla yuz yuze gelmiyorum oda kaciyor
- +1 yıl
Evli olması senin için sorun mu peki?
Soran+1 yılTabiki
Soran+1 yıl5 yıllik evliymis cocugu yok benden birinden duydum yuzuk takmiyor
- +1 yıl
Ama öyle eline dokumalar devam ederse yakinda fazlasini isteyebilir öyle bir anda napacaksin
Soran+1 yılIlerisini yapamaz
- +1 yıl
Ona karşı bisey hissetmiyorum musun?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen sorumluluk almamak veya ilişki başlatmamak için.
00 Yorumla
+1 yılKaçmaz ama ihtiyaç duymaz. sigarasi alkolü vardır midem kaldırmaz ki. or. osypu olsun ama zararlı alışkanlık olmasin
00 Yorumla
+1 yılkadından kacan gaydır net ya da deli olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılBence evli olduğu iicn
15 Yorumla
Soran+1 yılEvli zaten ben 25 yasindayim o 34 yasinda benimde ona karsi ilgim vardi 1 bucuk sene once ei oldugunu duydum uzak durdum zamanla ona karsida ilgim bitti kalmadi olsada zaten ilerisi olmaz evli ama normaldi bana karsi bende ona karsi normaldim sonra benden uzak durmaya kacmaya başladi bana kotu davranmaya basladi buda beni kotu hissettiriyor acaba benden yana birseymi goruyor kaciyor diyiyorum ama ben son derece normalim o sadece patronum ona gore davraniyorum o tuhaf davranarak beni dusunduruyor.
- +1 yıl
O sana yenilmemek için kendini geri çekiyor kaçıyor
- +1 yıl
Bana yazsana benzer durumları yaşadım yardımcı olurum
Soran+1 yılİstek attım
- +1 yıl
Gelmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaçmazlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKaciyor
Olayi bastan sona bilmem lazim
05 Yorumla
Soran+1 yılKendisi patronum 25 yasindayim 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 yil once onunda bana karsi ilgisi vardi sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
Soran+1 yılNeye vicdan ediyorki ben personel gibi davraniyorum onunda patronum gibi davransin istiyorum
Soran+1 yılNeye karşi vicdan yapiyor
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. kaçtığımız yok siz ciddi degilsiniz
00 YorumlaBaşkasını daha çok beğenmiştir
00 YorumlaEvlilik dusunmuyorsa kacar
00 YorumlaEvlidir be kanka
00 Yorumla
+1 yılBeğenmemiştir
00 Yorumla
+1 yılBirçok sebep olabilir nerden bilelim
00 YorumlaYazdık. olgunluk akıl ve bakımlı olması
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Fazla iyisindir ondandır )
00 Yorumla
+1 yılHayırdır inşallah derdin sıkıntın nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılseks yapmıyor ise uzaklaşmak amaçlıdır knka
023 Yorumla
Soran+1 yılKendisi patronum 25 yasindayim 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 yil once onunda bana karsi ilgisi vardi sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
- +1 yıl
evli olduğu için uzak duruyordur yakınlaşma olmasın , tutamam kendimi diye düşünüyordur
Soran+1 yılÖyle gibi zaten sanki kendine engel olamiyicak gibi davranıyor benden uzak duruyorum ama patronum illaki yüz yuze geliyoruz
- +1 yıl
uzak tutmanda fayda var ansızın sana dokunmasını istemezsin
Soran+1 yılOna cesaret edemez. Bilir işi birakacagimi en memnun oldugu personelde benim kac defa işi birakmamam icin konustu benimle onu yapmaz ama bazen bilerek degdiriyor elini elime ve dokunmak istiyor gibi ben cekiyorum elimi ve pek yuz yuze gelmiyoruz geldigimizde de o kacmaya basladi zaten
- +1 yıl
sadece eli eline değiyorsa problem yok. İlerisi problem
Soran+1 yılProblem yok ama bilerek yapiyor sonra geri cekiliyor zaten korkuyor kendine engel olamamaktan bende odasinin kapisini acik birakiyorum odasina girdigimde
- +1 yıl
Kapıyı kapatmış olsan yanlışlıkla diyip sana sürtünebilir
Soran+1 yılYerindw oturuyor oyle birsey yapamaz ayrica
- +1 yıl
Yapmış olsa ikiniz de zor durursunuz zaten o an
Soran+1 yılO yüzdenmi kaçıyor
- +1 yıl
Aynen öyle bir kere hissetse seni nasıl durabilir ki ya da sen nasıl durabilirsin
Soran+1 yılBu sekilde davranarak benim zaten kafami karistiriyor normal davransin brn oyle davraniyorum
- +1 yıl
Seni isteyen birisi sanırım zor normal davranması bence
Soran+1 yılPeki son bulurmu artik bu durum
- +1 yıl
zamanla son bulacaktır bence ya
Soran+1 yılSon bulmuştu zaten ama yine tekrar ediyor bu sefer bende nasil davranacagimi sasiriyorum
- +1 yıl
Yakınlık göster bakalım neler olacak izle
Soran+1 yılGöstermem 25 yasindayim neden evli biriyle hayatimi karartiyim sadece yaptiklari canımi sıkıyor
Soran+1 yılKi yaşım 25 olmasa bile evli biri benim için imkansız biri
- +1 yıl
senin libidon onun kadar yüksek değil anlaşılan. O zaman boşvereceksin kanki
Soran+1 yılYuksek olsa ne olurki evli evinde eşi var hayatinda başka kadın var ben onun hayatinda kisa vadeli bir bedende ibaret olurum bunada ben musade etmem isterse libidom tavan olsun asik oliyim gercegi degistirmez
- +1 yıl
Bazı yerler bazı insanlar ile tek seferlik yapmak insanları çok fazla rahatlatıyor bazen ona istinaden dedim knka
Gizli Üye(36-45)+1 yılgereksiz sorumluluk almamak icin
00 Yorumla
+1 yılKorkuyor oldugu sebepler olabilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli
- +1 yıl
Kendi dilinle söylüyorsun ne işin var o sdam ile o halde
+1 yılkız kaç yaşında
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindayim 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 yil once onunda bana karsi ilgisi vardi sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
- +1 yıl
onu az cesaretlendir seksi gşiyin ve bişey yok gibi konuş evli diye çekiniyor
+1 yılBeğendiğine emin misin peki
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. begendiyse niye kacsın, sıkip bogmadıysan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilişkinizi bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılIliskimiz normaldi Kendisi patronum 25 yasindayim 34 yasinda benim ona karsi ilgim vardi 1 yil once onunda bana karsi ilgisi vardi sonra brnim ilgimi gorunce hemen geri cekildi mesafe koydu sonra zaten megersem evliymis bilmiyordum ogrendikten sonra bende uzak durdum 1 bucuk yıl oldu 3 ay yoktu 2 hafta once geldi ama benden kaciyor benim ona karsi ilgim yokki neden kaciyor benide kotu hissettiriyor. Ben ne zaman odasina gitsem yerinden kalkip bmbaska yere gidiyor bazen izliyor elini elime degdiriyor ben cekiyorum
Cevap sahibi+1 yıllaf olsun istemiyordur
+1 yılEvli olduğu için
00 YorumlaEvli ya da sevgilisi vardır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlidir
01 Yorumla Niye kacsın
00 YorumlaNe yapiyorsun
00 YorumlaBakire olduğu için
00 YorumlaÇiftçi memnun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nasıl kaciyor
00 Yorumla
+1 yılSen kacsin
00 Yorumla
+1 yılNiye kacsin
00 Yorumla
+1 yılBuyur
00 Yorumla
+1 yılsogumus olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlidir is ciddiye binmesin diye
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli evet
Cevap sahibi+1 yılBakti sen yakinlasinca ayni js yerinsorun cikar gozuyle uzak durdu
Soran+1 yılBeni arzuluyor. Bende uzak duruyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılArzulasa gelir yapardi. Korktu mu senden
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evlenmeyelim diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş 30 olsa olur mu😃
00 Yorumla
+1 yılBen kacmam
02 Yorumla
Soran+1 yılKaçan neden kaçar
- +1 yıl
İstemiyor demekki
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evlilik istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılKacmaz
00 Yorumla
+1 yılKaçmaz.
00 YorumlaKaçmak yok
00 Yorumla
+1 yılcanım mi
00 Yorumla
+1 yılOyun olsun diye
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?