Hatalı ben miyim sabahtan beri hiç yazmadı yazmalı mıyım peşinden koşuyor gibi olmak istemiyorum arkadaşız ama birbirimizden hoşlanıyoruz?
Hatalı ben miyim sabahtan beri hiç yazmadı yazmalı mıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Öğlen ayakta olmasına rağmen 2'den 5'e kadar yazmaması pek hoş gelmedi ama sen de uyurken uzun süre yazmadığın için tavır almış olabilir bilemedim. Bir de bence dünden beri uyumadım geziyorum dediğinde bir sıkıntın mı var niye uyumadın ya da nerede geziyorsun falan gibi bir şey diyip onu merak etmeni beklemiş. Sen de sadece anladım yazınca trip atıyor gibi olmuşsun o da hem uykusuzluk hem beklediği cevabı alamamak derken ok işareti atıp geçmiş. Tekrar bir konu başlatabilirsin bence. Bu konuşmalarda isteksiz taraf senmişsin gibi olmuş..
Anladım yazmışsın ne yazsın sana daha? Neden uyumadın? Neden uyku tutmadı? Neden Dışardasın dünden beri? Gibi sorular sorup konuşmak istediğini belli edebilirdin.
Anladım yazmışsın, karşındaki zaten sana ard arda bir kaç mesaj atmış, sen muhabbeti direk kesip atmışsın, yazıcak bir şey bulamamış, takmadığını düşünmüş belliki.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama kuzum bu sefer ben yazarsam kıza bak yazmadım nasıl yazıyor der ve ben anladım yazdım sen naptın diyebilirdi?
Eğer sana karşı duyguları varsa yazacaktır bekle. Bu arada hep anladım falan demişsin sanki o konuşmak istemiştir senden o enerjiyi alamamış gibi daha atak ol sende ona karşı sorular sor mesela dünden beri dışarıdayım falan demiş neden dışarıdasın ne yapıyorsun gibi?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın ben buna yazmicaktım onun yazmasını bekledim ama yanlışlıkla video gönderip sildim şimdi video attım ya konuşmaya çalışıyor dicek napıcam
Nie uyumadın la (5:57), uyku tutmadı (14:22) :D hahshah benim takıldığım yere bak. Öhömm.. yani şu anlamsız bir kaç kelimelik yazışmadan ne haklı nede haksız çıkaramayız, hiç bir şey anlamadım zaten :D
Duygusal bir şarkı seçimi ise yanlış bi davranış olmuş die yorumladım. Çünkü seni umursamıyor ve hâlâ sendeki ilginin sendeki duygu yoğunluğunun kendisine aktığını hissederse daha da soğur. Kaçan kovalanır. Kovalayan degil kaçan olmayı tercih et.