Sevdiğim kız beni flörtü olarak görmüyor. Ne önerirsiniz?

Bana seninle aramızda bişey yok falan dedi hep telefonla konuşuyoruz falan kızım diyorum bu yaptığımız şey flörttür diyorum e sanki seni flört olarak görsem nolacak diyor. Bende dedim ki e sana instadan falan yürüyen biri olsa konuştuğun biri var mı dese ne diyeceksin diyorum yok diyecem diyor ee bizim şuanki yaptığımız şey ne diyorum bişey demiyor. Bundan önce bunun başkalarıyla instada konuştuğunu düşündüğüm için fake hesap açtım baya uğraştım o fake hesaba 1 ay kadar sonra ona yürüdüm ordan ben erkeklere güvenmiyorum başkalarında deneyin şansınızı dedi tamam peki dedim sonra işte telefonla konuştuk baktım pek guven vermiyor ayrıldık yani o bu duruma aramızda zaten bişey yokta konuşmya gerek yok dedi tamam dedim telefonu kapattıktan 2 dakka sonra fake hesaptan yürüdüğüm hesaba teklifiniz hala geçerlimi size guvenesim falan geldi dedi sizce bu kız ne ayak bana onu anlatın nolur. Biraz uzun oldu ama kb yaşanmış hikaye olunca böyle oluyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Burada kızın böyle biri olacağı aklıma gelmezdi yani böyle güzel birisi de tam olarak değildi hem bu yüzden beklemezdim hemde instada çok az takipçisi var takip ettikleri de az nerdeyse erkek yok takipçileri arasında ilk seferinde ona açılmamın sebebi buydu ve 3 ay boyunca peşinden koşmamın sebebi de buydu. Anladığım kadarıyla kız çok güzel olmadığından yani orta halli olduğundan kıza yürüyen çok yani güzelliği olsa çekinip yazmazlar benim yazmamdaki sebep takipçisi az ve saf temiz gibi görnmsi
Sevdiğim kız beni flörtü olarak görmüyor. Ne önerirsiniz?