SEVDİĞİM KADININ DOĞUM GÜNÜ NELER YAPABİLİRİM?

Arkadaşlar tek amacı farklı şeyler olan pislik bir herifin tekiydim. Yaşım 32 .20 yaşında bir kız arkadaşım var benden hoşlanıp bana yazmıştı bende yine pisliğimden konuştum eve geçtik bir şeyler geçti aramızda masum bakışlarına tutuldum yani hiç bir kızda yaşamadım bunu o bakışları o kıvrımları o gülüşü aşık oldum kadına. Hep onu görmek istiyorum tırnağına zarar gelse benim canım yanıyor bilmiyorum neden böyle hissettiğini bana çok masum bakıyor çok fazla değer kıymet veriyor benim annem beni doğururken vefat etmiş annelik nedir bilemiyorum ama bu kadın bana hayatımda yaşamadığım tüm şeyleri yaşattı bana annem gibi daranıyor 30 lu yaşlarda bir adamım ve duygusal manada ilk defa birşeyler hissediyorum o güzel gülüşü bakışlarından sonra bir kere bile aklımdan zmparalık geçmedi yüzünü görsem yetiyor nasıl böyle oldu bilmiyorum cidden lütfen kötü yorumlar yapmayın a.. guard asalak bir adamdım kendime getiedi beni haftyaa doğum günü sadece kitap okuyor sessiz sakin sahil kenarlarında oturup izliyor etrafı bu kadın aşık oluyorum aldığı her nefes bana çok güzel şeyler hissettiriyor nasıl bir kadına kıymet verilir neler yapılır bilmiyorum aşk adamı değildim onu çok mutlu etmek istiyorum doğum gününde ne yapmalıyım yardımcı olun kızlar ne hoşunuza gider şatafatlı şeyleri sevmiyor hep bir sessizlik sakinlik peşinde ama içi çok cocuk lütfen yardımcı olun neler yapmalıyım çok romantik ve çok hoş olmalı.
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl bir insansın felan diye linçlemeyin insanlar değişmek isterler ciddi düşünüyorum kızla lütfen yardımcı olun
SEVDİĞİM KADININ DOĞUM GÜNÜ NELER YAPABİLİRİM?