İlla evlenmek mi zorundayım?

Merhaba. 25 Yaşındayım. Hukuk Fakültesi okudum. Yeni mezunlardan sayılırım. 1 senedir görev yapmaktayım. Hayatım okulla vs geçti. Ailemle yaşıyorum, bundan şikayetçi değilim. İşim gücüm var arabam var param var geziyorum. Yurtdışına gidip geliyorum. Öncedende öyleydi şimdide öyle herkesle beraber olmuyorum. Hayatıma sayılı insan girmiştir. Belki 1-2 tanesinden hoşlanmışımdır. Hiç kimseye aşık olmadım. Çünkü öyle bir insan olmadı hayatımda. Olsun tabiki isterim. Evlenmekte isterim bir yuvam olsun çocuklarım olsun sevdiğim biri olsun tabiki isterim. Ama yok. Olsun diye de uğraşmıyorum benim olan beni bulur ne yazıldıysa o mantığındayım. Beklemek istiyorum evlenmek için evlenemem. Olmazsa bi zaman sonra mantık evliliği yaparım en kötü. Etrafımdakiler yaşın 25 olmuş hiçmi kimse yok diyip baskı altına sokuyorlar. Gerçekten tüm arkadaşlarım evdendi. Evde kalmış muamelesi görüyorum. Şimdi evlenmek mi zorundayım ya. Ben mi yanlış düşünüyorum. Maddi açıdan seçici yaklaşmıyorum. Kafamın uyuştuğu biri çıkmadı karşıma. Yok olmadı. Evde mi kaldım?
İlla evlenmek mi zorundayım?