Çok da iyi değil aramız ama hâlâ seviyoruz birbirimizi. Ben de ona bunu göndermek istiyorum. Sizce güzel mi beğenir mi? Sigara içmesine kızıyorum ama çok güzel içiyor ya çok tatlı :’) tespih konusunda kararsızım keko tiplerden değil böyle çok tespihle ilgisi yok yanında kullanır mı bilmiyorum
Çok uygunmuş, ben de tesbih taşımam, ama çakmak kullanırım sigara içtiğim için benim de arkadaşım almıştı bana hediye olarak. Ben beğendim şahsen hatırası var
Zippo sürekli taşınmaz çünkü benzini pahallıdır ve haftada bir doldurulur çakma olduğu için de her hafta doldurur hemen biter. 2 ayda da içindeki fitil pert olur
Hayır kullanılmaz her yerde. Sürekli kullanımda çabuk bozulacak bir çakmak. Ben de bir çok zippo kullandığım için biliyorum bir süre sonra içindeki fitili değiştirmek ister bulamaz falan bir kenara atar. Tesbihi de lastik misinaya takmışlar boncukları aşırı sahte 5-10 tllik tesbih. Ben sadece alan kişinin hatırası diye seviyorum zaten kullanmıyorum bir köşede duruyor odamda
valla benden hoşlanan birisi üzerinde ismim yazan çok kaliteli bir cüzdan hediye etmişti bana. her şey çok güzel ama üzerinde neden ismim yazıyor? cüzdanlar karışırsa bulması kolay olsun diye mi? zaten içinde kimliğim var. birde cüzdandan bahsediyoruz, tesbihe göre çok daha işe yarar bir hediye mematiye falan almıyorsan
11. kitabı al ama adam akıllı kitaplar al. saçma sapan bir şey bana alınsa ben de okumam. zorla okut kitap okumayan adam mı olur. yarın çocuğunuz olsa ne öğretecek çocuğa
Bilmiyorum onu da bana ne ya okursa kendine okur. Ben bir edebiyat öğrencisi olarak aşırı severek okuyorum ona da zamanında çok tavsiye verdim bana dediği şu oldu okuyunca ne değişiyor aramızda fark var mı diye ben de şu cevabı verdim “ Okumayanlar zaten eksikliğini hissetmezler diye’’ o gün bu gündür konusunu açmıyor
dediğin mantıklı. okumayanlar eksiğini cidden hissetmez. okumamış olsam umrumda olmayacak pek çok kitabı nerdeyse her gün düşünüyorum ve hayatımın bir parçası
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kötü bir hediye
Anaa benim arkadaş bunu almıştı bana doğum günümde fiyatı kaç tl söylesene
Yetmiş civarı ama indirimde 40
Çok uygunmuş, ben de tesbih taşımam, ama çakmak kullanırım sigara içtiğim için benim de arkadaşım almıştı bana hediye olarak. Ben beğendim şahsen hatırası var
Çakmak kaba duruyor mu cebe atılır mı
Normal zippo çakmak ile aynı boyda
O nasıl zippo
Zippo sürekli taşınmaz çünkü benzini pahallıdır ve haftada bir doldurulur çakma olduğu için de her hafta doldurur hemen biter. 2 ayda da içindeki fitil pert olur
Bu hediye edeceğim peki çakma böyle basit bir şeye mi benziyor ya da her ortamda kullanılır mı inşallah hemen bozulmaz kullandıkça beni hatırlar
Hayır kullanılmaz her yerde. Sürekli kullanımda çabuk bozulacak bir çakmak. Ben de bir çok zippo kullandığım için biliyorum bir süre sonra içindeki fitili değiştirmek ister bulamaz falan bir kenara atar.
Tesbihi de lastik misinaya takmışlar boncukları aşırı sahte 5-10 tllik tesbih. Ben sadece alan kişinin hatırası diye seviyorum zaten kullanmıyorum bir köşede duruyor odamda
Yaa : ( yapacak bir şey yok artık başka ne alacak bir şey de yok zaten var da bütçeme uygun değil
İsmini yazıyorlar falan idare eder al istersen Fiyatı da çok uygun zaten
Tesbihin yerine 1 paket parliament gönder daha makbule geçer
Ahaha hatıra kalır be :’)
aşırı kro. beyaz çorap ve sivri burun ayakkabı da yolla istersen
Ne alaka :D ben yanında sürekli taşıyacak bir şey olmasını istiyorum. Saat falan değil yani parfüm de basit kaçar jdkwhdkwjd
tesbih ve üzerinde isim yazan saçma bir çakmak mı jskjskjskjs ucunda ebubekir sıddık yazan tesbih süper fikir :D
Aşk olsun çok kırıcısın. Sevdiğin kadından isminin yazılı olduğu bir çöp ya da kağıt parçası mutlu etmez miydi seni
Abi o hiç aşık olmamış ki nereden bilsin
valla benden hoşlanan birisi üzerinde ismim yazan çok kaliteli bir cüzdan hediye etmişti bana. her şey çok güzel ama üzerinde neden ismim yazıyor? cüzdanlar karışırsa bulması kolay olsun diye mi? zaten içinde kimliğim var.
birde cüzdandan bahsediyoruz, tesbihe göre çok daha işe yarar bir hediye mematiye falan almıyorsan
Ya dürüst olacağım kendimi kasmaya gerek yok ilk başta ben de öyle düşündüm fakat kaybolması gibi ironi şeyler değil isim mevzusu hoş duruyor
şahsen çok güzel bir ismim var o bile kro duruyor bir malın üzerinde yazınca. muhiddin topalak tarzı bir isim nasıl durur görmek bile istemem
Çok ikonik bir ismi var Şevhat diye soy ismi de güzel fakat sadece isim mi yazılsa ya da kendi ismimi yazdırayım çakmak üstüne ahaha
şevhat mi :D çok güzel bir isimmiş. her türlü para harcayacaksın bence daha güzel bir hediye olabilir.
bu arada çok kırıcısın demişsin yukarıda. öyle bir niyetim yoktu kırdıysam özür dilerim
Kitap okumayı sevmiyor ki parfüm ve saat çok klasik. Kendisine 10 tane kitap aldım okumamış hiçbirini ne alayım ki
11. kitabı al ama adam akıllı kitaplar al. saçma sapan bir şey bana alınsa ben de okumam. zorla okut kitap okumayan adam mı olur. yarın çocuğunuz olsa ne öğretecek çocuğa
Dünya klasiklerinden aldım :’) Tolstoy Dostoyevski Flaubert
tolstoy dedin beni kazandın. hangi kitabı?
Anna Karenina
güzel. zorla okut bir yolunu bul. onu okursa hepsini okur
Yok zaten A101 de çalışıyor gecesi gündüzüne karışmış bi de ticaretle uğraşıyor boş zamanı bile kısıtlı zaten konuşmuyoruz da ayrıyız
irade varsa zaman da vardır
Bilmiyorum onu da bana ne ya okursa kendine okur. Ben bir edebiyat öğrencisi olarak aşırı severek okuyorum ona da zamanında çok tavsiye verdim bana dediği şu oldu okuyunca ne değişiyor aramızda fark var mı diye ben de şu cevabı verdim “ Okumayanlar zaten eksikliğini hissetmezler diye’’ o gün bu gündür konusunu açmıyor
dediğin mantıklı. okumayanlar eksiğini cidden hissetmez. okumamış olsam umrumda olmayacak pek çok kitabı nerdeyse her gün düşünüyorum ve hayatımın bir parçası
Hıhım ^^
O sana gönderir miydi bu durumda cevabın evetse gönder
Evet
Ben beğendim hoş tam ideal
Yaa💕 umuyorum beğenir
Beğenir bence 😊
Gönderme
Neden
Çok da iyi degilmis araniz sen bilirsin 😃
Ah be seviyoruz napalım
Yazar mısın bana bir