Dün doğum günümdü ve ne ailem ne de yakın arkadaşlarım yanımdaydı. Moral sıfır
Cevabın nedir?
+1 yılMerak etme bunu tek yasamadın kendımı bıleım bılesı yanlıs dogum gunum emın ol hep oyle olcaksın
hep yanlız gecıcek o ozel gunlerın oturucaksın hayalınde olcak hep kapıya bakcaksın gırıceklermı ıcerıye ıyıkı dogdun dıceklermı ıdye ama olmıcak tek kalıcaksın karaklıkda tek basına olcaksın o anda hep bakıcaksın kapı koluna ınıp bırılerı gırıcekmı sarılıcakmı bana dıcekmı ıyıkı varsın dıye ama olmıcak ıste yanlız kalıcaksın her zamankı gıbı ne yapsan ne etsen aynı olcaca ıcın kuruk
arkadaslarının dogum gunlerı gelcek aklına neden bnmde oyle degıl dıceksın sucu kendınden arıcaksın
hata bndemı dıceksın acaba bnmı hata yaptım dıceksın ama olmıcak yedıremıksın kednıne mutlfa gıdıceksın su almak ıcın ıcemıceksın bogazın gudumlenıcek ve susucaksın dudakların tıtırıcek en an aklından gecıcek l*n dunya genemı bana l*n hayat genemı sen kazandın dıceksın ama olmıcak ıste ne yaparsan yap hep aynı olcak degısmıcek hıc bısı susup oturmadan baska bısı yapamıcaksın aglıcaksın dayanamıcaksın kalbın bı an agrıcak acıcak en kotusude gene sarılıp tamam gectı dıyen olmcıak tek kalcaksın hep hr zaman nefret edıcen kendınden uyuyamıcan dısarı cıkmıcan oturup hep aglıcan ama goz yasını sılen olmıcak duara koyan kafanı arada vuracan kafanı duvara nedne dıceksın neden ben dıceksın ama anlamsız ve acı bı gunle bıtıcek gene ama unıtmıcaksın o gunu o gunlerı aklında kalıcak kursaganda kalıcak o gun sende11 Yorumla- +1 yıl
Adam roman Yazmış roman 😄😄😄
En İyi Cevaplar
Takma kafana bayan. Bende hiç sevmem zaten doğum günlerini...
https://www.youtube.com/watch?v=bJ7B9x027uchttps://www.youtube.com/watch?v=04V7Llpn6iM
Doğum günümde ne pasta isterim, ne gelip ayy doğum günün kutlu olsunlar demelerini. Kuru bir mesaj atsınlar, iki dakika arasınlar yeterli.
Ben genelde doğum günlerimde giderim bir bara, deli gibi alkol alır, kendimi müziğe bırakır, sigara yakar rahatlarım. Ya da evde veya başka bir yerde arkadaşlarla alkol alırım...
Doğum günü ney leynn?
Bir yıl boyunca yanında olmayan insanlar gelip sana 10 saniyede ay hayatım doğum günün kutlu olsun birtanem yazarlar, sende mutlu olursun öyle mi? Mutluluk bu kadar mı kolay? Mutluluğun değeri bu kadar mı düştü?
Yani anlatmak istediğim bırak bu işleri bayan... Yakın arkadaşlarından geldiyse eyvallah, gerisini boşver onlarada eyvallah. :)
Sen doğum günlerinde değil, hayatta mutlu olmaya bak. Hayatta mutluysan, doğdugugün günün ne önemi var?
Al hadi al kıyamadım yine. Kardeş canı işte dayanmıyor. :D
( KS olarak bir aileyiz )
.20 Yorumla
+1 yılNice mutlu yillara... Ben de öyleydim. Sevgilim yanima gelmemisti bile 1saatlik mesafedeydi halbuki... gelmeni bekledim deyince de azarlamisti gelicem dedim ki sana diye.
07 Yorumla- +1 yıl
Gelicem dedim mi ki* sana diye azarladi resmen arkadaş değil ki güya eşin olacak insan. Dokunuyor. @fotoroman evet baya bir odundu bu yaptığı resmen öküzlük.
- +1 yıl
@fotoroman zaten artik oyle bir insan yok sukur.
- +1 yıl
Aynen @fotoroman
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldoğum gunun kutlu olsun
şarap gıbı yıllanasın :))
ben de her doğum gunumde yalnızlık cekerım :)
teoamndan bugun benım doğum gunum sarkısını dınleyıp ağlarım :D11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
62Cevap
İyiki dogdun nice saglikli mutlu yillara insanllah seneye ailenin arkadalarinla kutlama firsatin olur Rabbim saglik versin neşe versin bu senede boyle oluversin uüzme tatli canini sen bir dahaki yas gununue insanllah kutlaman kalabalık ve sevdilerinle olur
02 YorumlaNe olmuş yani? yalnız kaldın diye ne olursa olsun senin doğum günün olabilir ama şunu unutma sen kendin olmadın bence kendi doğum gününde annene veya babana bir pasta çok olmamalı fazla kafaya takma benimde yalnız kaldığım günler oldu ama anneye 1 demet çiçek babaya 1 paket marlboro.. =)
00 Yorumlanice kalabalık doğum günleri kutlamalarına :) biz yanındayız :) hediye alamadık kusura bakma <3
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl01 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun ^^
Moral bozacak bişey yok :) Belli ki arkadaşların ailen ellerinde olmayan nedenlerden dolayı yanında değilmiş :) Tamamen yalnız olanları düşün ve şükret ^^04 YorumlaAile & Toplum konusunda 382 cevap paylaştı. Kİşiye Göre Degişir Tabi ama
Bence Biraz İyi olmuş Kendi Düşüncelerini Görürsün
sesden görültüden kalablıktan uzak biraz kafanı Toplamış olursun
Dogum günü bence özel diyildir alttarafı 1pasta Kendinizi Öyle Degişik şEylere günlere İnandırmayın02 YorumlaSorun edilecek bir durum değil bence. Hayatta herşey olur. takma kafana. sağlığın için dua et..
20 Yorumla
+1 yıl:) ben 18 yildir boyleyim. illaki dogum gununu mu beklickler tabi kide hayir siradan bir gun de de sana iyi ki bizimlesin desem olmazmi
02 Yorumla- +1 yıl
:) bal gibi olur. mesela sevgililer gunu denen bir gun var. yahu hergunmu hatirlanmak iyi yoksa senede bir gunmu.:) beynimizi yikiyorlar.
+1 yılYanında kimsenin olmaması kötü. Peki kutlayan oldu mu?
02 Yorumla- +1 yıl
Kim onlar? Ailende mi kutlamadı?
Doğum günün kutlu olsun :)
Umarım bundan sonra hep senin yanında olurlar01 Yorumlanice yıllara diyelim geçte olsa seneye önceden hatırlat kanki
01 Yorumlayaklaşık on senedir geleneksel olarak teoman-paramparça dinlerim o gün...
20 Yorumlakızım bir kaç gün önceden haber vercen laf arınsında yarında benim doğum günüm ya falan yapcan ben arkadaşlarımada ailemede öyle kutlatıyom :D
01 Yorumla
+1 yılnice yaşlara :) diğer mevzuyu da takma kafana. ailen sağlıklı olsun hayatta olsun önemli olan bu.
03 Yorumla- +1 yıl
illaki bekliyosun ama bunu en son önemsediğimde annem unutmuştu. kızdım filan hatta bir hafta küstüm. barışmak annemin rahatsızlığını öğrendiğim güne kısmetmiş. o yüzden takma böyle şeyleri. bir ailen varsa zaten her dakikaları seni sevmekle geçiyodur. bir gün için ne kendini ne aileni üz. arkadaşılarının ağzına tükürebilirsin ama :)
+1 yılZamanla alışırsın 5 sene önce filan doğum günümden 1 gün önce sevgilim bile benden ayrılmıştı daha sonradan tekrar dönmeye çalışmıştı birde :D Bu arada mutlu yaşlar @Fantomm
02 Yorumla- +1 yıl
Hediye almamak icindir :D
- +1 yıl
@NoLagaLuga o zamanlar bende tam anlamamıştım ama zaman geçtikçe anladım :D
+1 yılBen yanında olabilirim istersen çok iyi sırdas dost olurum ;)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle günlerde beklentini yüksek tutmaman senin için iyi olabilir,
doğum günün kutlu olsun nice senelere..02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılYanında olmasalar bile eminim arayıp kutlamışlardır. Maneviyatları seninle olsun yeter.
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman ciddi anlamda bir sıkıntı var.
+1 yılcanım benim kıyamam sana ya
bilseydim daha önceden kutlardım öyle şeyleri hiç affetmem01 Yorumla
+1 yılEn azından olma ihtimalleri vardi ; Neydi o laf ben seni sevebilme ihtimalini sevdim gibi yani
02 Yorumla- +1 yıl
Bir dahakine olabilme ihtimallerinin olamayacagını düşün o zaman
dogum gununu tebrik ederim. moral bozucak bir sey yok. bazen yalnizda olucaz aliskin olmamiz lazim
02 Yorumla
+1 yılböle günleri önemli kılmamak çözüm olabilir üzülmezsin bidaha
01 YorumlaDogum gunun kutlu olsun :) tek yalniz sen degilsin :D
05 YorumlaBen doğum günüm olduğunu unutmuşluğum var. Sen yine hatırlamıssın :(
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoi abartiyorsunuz şu günleri sonra da uzuluyorsunuz.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUmrumda degil.
Cevap sahibi+1 yılHöst.
Cevap sahibi+1 yılBeyincigini ezerim senin haha bas git.
ben bilerek saklıyorum. hoşuma gitmiyor kutlanması. ne bilim yanlız olmayı sevdiğimdendir belki de.
00 Yorumla
+1 yılGeçen senelerde benimde başıma gelmişti :/ Herkes sosyal medya manyağı oldu olalı sosyalleşemiyor kimse.
00 YorumlaNe güzel işte :D en güzeli :D doğum günü kutlu olsun iyi doğup sordun bu soruyu ;)
01 Yorumlakutlama zaten diger günlerden farkı ne yıllar önce dogmuşun işte ne gerek var heryıl kutlamaya
02 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere not aldım seneye kutluycam ;)
01 Yorumlaah canım ya takma böle şeyleri biz ks olartakl senin yanındayız :D
02 Yorumlakoy götüne bee daha seneye var seneye seneye var seneye seneye seneye var ohoo
01 Yorumla
+1 yılenimde her doğum günümde bu oluyo alıştım ben kanki :(
00 Yorumla
+1 yılben hiç kutlamadım saçma bence takıntı yapma bence taklcak bişe degil.
00 YorumlaNice mutlu yıllara şekerpare :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBişey olmaz ya bir sene daha yaşlandın :) bir kerecik kutlama bişey olmaz :)
00 Yorumla
+1 yılKıyamam yazık... inan cok üzüldüm
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,3b cevap paylaştı. daha nice mutlu yıllar görürsün merak etme :)
01 YorumlaKötü olmuş gerçekten..
01 Yorumladoğum gunun mubarek olsun kanks
21 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. o duygu varya geçen sene yaşadım sorunlar çoktu :/
10 Yorumla
+1 yılMutlu yıllar olsun🎂🎁🎉🎊🎈
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı alışırsınız.
10 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun kardeşim nice senelere:)
02 Yorumla- +1 yıl
rica ederim gardaşşşşşş :)
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. mutlu yıllar fatooo bn varım kardes ayıp ettın
01 YorumlaBen hep tek gecirdim dogumgunumu:)
10 YorumlaSempatik öğrenci doğum günün kutlu olsun :)
01 Yorumla
+1 yılsende onların bayramını kutlama durum 1-1 olsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
o zaman yenilmeye mahkumsun :(
Ben varim kanka. dogum gunun kutlu olsun :)
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılyalnızlık yalnızlık cem adrian idnle. D
01 Yorumla
+1 yılNolcak senin bu halin?
01 Yorumla
+1 yılBiz ölmedik😄 nice senelere kuru oldu ama 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Dogum günün kutlu olsun bende olmus tu
00 Yorumlaneden yoklardı?
01 YorumlaOlur öyle.
03 Yorumlatek tabancada olmak iyidir
00 YorumlaYoldas haberim olaydi keske
00 Yorumla* et...
10 YorumlaOha.. İntihar sebebi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoru nerde?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılooo espiri komikşey seni.
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem