sürekli birini düşünüyorum inandığım, kesin olacak dediğim şeyler olmadığı için, kırıldığım, bazı şeyler yarıda kaldığı için… biliyorum belki hayırlısı buydu, doğru biri değildi vs vs ama aklımdan çıkaramıyorum bunu engellemenin bir yolu yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUnutmazssın. Unutmak diye bir eylem yoktur. Onun yerine alışmak diye bir kavram vardır. Bunu uygulayabilirsin. Kimse unutmaz sadece alışır. Kendini o kişinin yokluğuna alıştırır. Kimisi kendini bulur o saatten sonra. Bazen aklına gelir sonra güler geçersin. Kendine kıymet vermelisin. Kendine zaman ayırmalısın. Kendini bulmak senin ilacın. Kendine saygın olmazssa başkası sana nasıl saygı duysun? Kendini sevmiyorsan başkasının seni sevmesini bekleymezssin hakkın da yok. O yüzden ilk önce kendinden başla. Zor olacak kolay olmayacak... Lakin sen de bunun üstesinden gelecek güç olduğunu düşünüyorum ☺️ Geçer buda ne geçmedi ki.. Endişe etme lütfen. Ve kendine zaman ayır. Kimsenin varlığı bir şey koymaz. Yokluğu ise bir şey kaybettirmez. Umudunu yitirme ve hedeflerine yönel. Boşlukta hissedebilirsin kendini. Bu zamanlarda daha çok dikkat etmelisin. Zehirli bal çok var. Senin boşluğunu kendi menfaatleri doğrultusunda kullanacak çok pislik var. Dikaktli ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bunu okumak iyi hissettirdi 🙃
- +1 yıl
Rica ederim. İçinde bulunduğum durumu anlayabiliyorum. Bu tip insanlar tehlikeyle karşı karşıya. Erkeklere pek de bişey olmaz. Kadınlarda daha kötü geçiyor bu dönem. Karşılıklı fikir görüşü almak istersen mustafaatunc01 instegram kullanıcı adım oradan da konusabiliriz.
Soran+1 yılteşekkür ederim ama umrumda değil artık hayat karşına farklı şeyler çıkarıyor bazen 🥹
- +1 yıl
Doğrudur. ÜZÜLME KİMSE İÇİN
Soran+1 yılüzülmeyeceğim ☺️
- +1 yıl
Hah söyle
En İyi Cevaplar
+1 yılhisslerinin etkisi altında kalmışsın şöyle söyliyim bazen bişeyi çok isteriz elde edemeyiz kaybederiz ve sonra çok üzülürüz ama üstünden uzun zaman geçtikten sonra eskisi gibi hiss etmeyiz aksine geçmişte öyle hissettiyimiz için utanırız işte buda onun gibi yani hisslerinin tesiri altındasın o çocuğun hakkına girmek istemiyorum ama şöyle bir şey diyebilirim belkide unutamadığın o adamla ilişkin uzasaydı ilerde o sana öyle bir ihanet edecekti ki ömür boyu kendini zayıf biri olarak hissedecektin yani yapmaz dediyimiz insanlar bin katını yapar bunu herkes çok iyi anlıyordur dimi? sonuç olarak kos koca dünya tek bir insandan ibaret deyildir hem ayrıca ben olsam nasıl hissedeceyimi düşünmeden giden biri için katiyyen üzülmem aksine çok memnun olurum gittiyi için
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında o terk edilmenin verdiği acıdan da kaynaklı bir durum olduğu için unutamıyorsun.
Kesinlikle o kişiyi görmemen lazım. Kendi değerinin farkında olmalısın. Bir hobi kursuna gidebilirsin.
Belli bir süre sonrada kesinlikle başkabirini bulman lazım. En önemlisi de bu. Bulmadan unutamazsın. Doğru kişilerde hiç bir zaman sana istediğin gibi yanaşmayacak. Yani beklediğim teklif, açılma, onun yanında duyduğun rahatlık olmayabilir. İlişkinin ilerleyen süreçlerinde yavaş yavaş açılacaksınız. Kız tarafı anlayışlı olmalı bu dönemde..
01 Yorumla
Soran+1 yılbaşka birini çıkardı hayat karşıma 🥹
+1 yılKolay yolu yok. Acı çekeceksin ağlayacaksın bu dönemi ağlayarak sinir krizleriyle atlatacaksın fakat bunu dışarı vurmayacaksın kimseye bu durumda olduğunu belli etmeyeceksin ve “En değerli benim benden önemli kimse yok” düşüncesiyle hareket etmen ve bunu aklından çıkarmamanda lazım. Bir keresinde annem ben ağlarken bana şey demişti “Ben seni bu dünyaya ağlaman için getirmedim” o günden sonra daha bi aydınlanmıştım. Birini unutmak içinde başkasına sığınmamalısın. Bunu içinde halledebileceğine inanıyorum. En değerli sensin bunu unutma. (Bu yollardan geçtiğim için böyle konuştum üstten üstten konuştuysam kusura bakma🙏🏻💖)
05 Yorumla
Soran+1 yılestagfurullah ne kusuru okumak iyi hissettirdi aksine teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
her zaman iyi olacağına inanıyorum 🙏🏻
Soran+1 yılolucam kendim için 🥹
- +1 yıl
başka konularda konuşmak veya danışmak istersen yabancı da olsam sana buradayım bilgin olsun😘
Soran+1 yılçok teşekkür ederim 🥹
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaman her şeyin ilacı biliyor musun unutmuyorsun ama alışıyorsun öyle bir alışıyorsun ki adam ortaya çıkınca bile garip geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılalışmaya razıyım
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmayı düşünmemek sadece düşünmemek başka şeylere odaklanın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılYeni hobiler edinmek onu hatırlatacak herşeyi yok etmek. Yalnız kalmamak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılZamana bırak ve düşünme. kendini başka konulara ver mesela film izlemek kitap okumak gibi.
03 Yorumla
Soran+1 yılbunları yaparken de aklıma geliyor
- +1 yıl
Gelse de devam et moralini bozma bir süre sonra daha az düşündüğünü fark edersin
Soran+1 yılumarım dediğin gibi olur
+1 yılZamandan başka çaresi yok. Zaman ilerledikçe senden anılarını uzaklaştıracak ve sen istesende istemesende unutmaya başlayacaksın.. buna en güzel örnek sevdiklerimizi sonsuzluğa ugurladığımızda anlıyoruz. Başta hiç dinmeyecek sandığın o acı zamanla yok olup gidiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. unutmak hiçbir zaman kolay olmuyor ama kendini alıştırabilirsin buna. hobi edinerek kafanı başka şeylere yorabilirsin mesela, etkili olabilir alışma sürecinde. spor yapabilirsin, kendine özen gösterebilirsin. ekonomik durumun şayet iyiyse gezilere çık, aklın elbet dağılacaktır. arkadaşlarınla vakit, yeni arkadaşlar edin. alışmak unutmanın yarısıdır benim için, sen alışmaya bak sonrası kendiliğinden gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılkimsem yok fazla yalnızım yalnız bi şey yapmaktan da hoşlanmıyorum daha çok strese giriyorum
+1 yılDüştüğün yerden kalkacaksın bir defa. Başka birini sevmeye çalışacaksın. Duygusal bir boşluğu başka şeylerle dolduramazsın. Aynı şeyleri bende yaşadım. Sürekli aklından çıkmadığını söylüyorsun o halde önüne çıkan iyi olduğunu düşündüğün birine şans tanı. Rabbim güzel yürekli insanlar çıkarsın karşına. Bahtın açık olsun.🙏
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim 🥹
+1 yılBu öyle zihnini / kalbini açıp içinden alınacak bir şey değil. Kendini oyalayacaksın ve zihnini daima meşgul edeceksin. Tamam illa ki bir şekilde aklına geliyor ama irade tam da burada devreye giriyor. Aklını ve duygularını kontrol edebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıletmeye çalıştıkça daha çok düşündüğümü fark ediyorum
+1 yıleğer çok değer verdiğin birini unutmak istiyorsan üzgünüm unutman çok zaman alacak. ama bu durum bir süre sonra sana acı vermemeye başlıyor. o kişi aklının bir köşesinde her zaman kalacak, ilk zamanlar o insana karşı özlem duyacaksın, belki bu durum seni yıpratacak fakat dediğim gibi bir süre sonra senin içinde bıraktığı derin iz kaybolmaya başlıyor. bu sebepten dolayı da içindeki o buruk acı silinip gitmeye başlayacak. her şeyin ilacının zaman olduğunu düşünüyorum. asla bir insan yüzünden kendini yıpratmaya izin verme. ne de olsa sen herkesten daha değerlisin. senin gibisi asla olmuyor ve olmayacak da :)
00 Yorumla
+1 yılEvet var; ressimlerine bakmicaksin, sosyal medya hesaplarından takipten ve kendinden çıkacaksın, onunla ilgili bütün anı ressim müzik aklına getiren ne varsa sileceksin. Aklına gelir yine ama boğulursun gibi olursa git dışarı gez yürüyüş yapıp hava al. Böylelikle zaman geçtikçe unutacaksın.
00 YorumlaDüşünme, karşılaşmamaya çalış. Aklına geldiğinde ona odaklanmak yerine uzaklaşıp farklı şeylerle uğraş o zaman o düşüncelerin içinde kaybolmak yerine daha hafif olursun. Zihnin de tekrarlanmayan şeyleri daha kolay unutma eğiliminde olacağı için zamanla unutursun
00 YorumlaZamanla unutursun. Bir anda olacak iş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım benimki aslında unutamamak özlemek değil de çok arkadaşım falan yok yanlız olduğum için aklıma geliyor
Çok zor bir durum sosyalleşmen lazım
Ben bu konuda çok kötüyüm o yüzden aylardır seninle aynı haldeyim oyun oynuyorum video, dizi film izliyorum geziyorum ama yok olmuyor
Yeni biri hayatıma girse veya Arkadaş ortamım olsa çok kolay geçecekmiş gibi geliyor ama yok öyle bir ortamım kimsem
İnşallah bir an önce çıkarsın bu psikolojiden08 Yorumla
Soran+1 yılaynı durumdayız ben de yapayalnız biriyim sosyal fobim var sosyalleşemiyorum bir tane arkadaşım bile yok
Cevap sahibi+1 yılBende öyle asosyalim görüştüğüm 2 arkadaşım var sadece onlar da sevgili zaten ben fazlalık gibiyim yanlarında
Bu siteyi dün kullanmaya başladım sırf buralara bişeyler yazayım zaman geçsin arkadaşlar edinirim belki diye
Soran+1 yılböyle devam etmek çok zor ve bir şey de yapamıyorum sosyal fobi için ilaç kullanıyorum bir aya yakındır o da işe yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bir an önce çıkarsın bu durumdan
Bende kedim ve köpeğim ile yaşıyorum onlar da olmasa bilmiyorum nasıl olur
Cevap sahibi+1 yılBöyle deyince de bi çekindim :) ama çıkayım niye gizli profil yaptım onu da bilmiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBen dün kullanmaya başladığım için siteyi uygulamayı biraz cahilim bu konuda çıkamadım gizliden
Soran+1 yılinşallah 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef açma kapama düğmesi yok bu tarz şeylerin. Doğrusuyla, yanlışıyla yaşandı. Duygularına engel olursan atamazsın bu şeyi içinden. Acını da çek öfkeni de yaşa. İstersen bunları bir kağıda dök, o da rahatlatıyor insanı. Acını yaşadıkça, içinden attıkça azalacaktır. Hayata kapatma kendini bu arada. İçinden gelmese de sosyalleşmeye çalış, tek de olsan hava almaya çık. Umarım kısa sürede geçer
03 Yorumla
Soran+1 yılumarım bir an önce geçer ama çok zor çünkü zaten fazlasıyla yalnız biriyim
Cevap sahibi+1 yılBen de öyleyim. Acı çektiğimde çevremde yardımcı olan kimse yok. Ama böylesi daha iyi bir yandan da. Kimseye bağımlı olmadan, kendi kendine ayağa kalabileceğini öğreneceksin ve o noktadan sonra kimseye ihtiyacın olmadığını anlayacaksın.
Soran+1 yıluzun zamandır o şekilde o kafayla devam ediyorum zaten her şeye ama o hayatıma girdikten sonra bunu başaramadım
+1 yılDüşünmemek ve onu hatırlatan şeylerden uzak durmak. Komedi filmleri izlemek.
01 Yorumla
Soran+1 yılne yaparsam yapayım neyle uğraşırsam uğraşayım aklımda bunu engelleyemiyorum
+1 yılArkadaşlarınla çık dışarıya. Gezin. Yürüyüş yap. Duygusal müzikler dinleme. Mümkünse klasik müzik dinle. Ruhunu dinlendirir. Kafanı oyalayacak şeyler bul. İnan, aynı haldeyiz. Ben böyle yapıyorum en azından.
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım yok, kimsem yok. uğraşacağım tek şey işim ki çalışırken de aklıma geliyor. nasıl aşacağım bu durumu bilmiyorum
- +1 yıl
Benim de kendi yaşadığım şehirde arkadaş çevrem çok sınırlı. Kendin çık, gez madem.
- +1 yıl
Günlük tut. Bak, bazen iyi bir dost oluyor o günlük.
+1 yıl21 gün kuralı kesim çözüm çevremden de birkaç kişinin uygulamasına şahit oldum net bitiyor cinsiyet fark etmiyor aşkından ölüp biten kişilere bile çok etkili oluyor
14 Yorumla
Soran+1 yılo ne?
- +1 yıl
21 gün boyunca ne olursa olsun iletişim yasak profile girmek, stalk yapmak, fotoğrafına bakmak yasak ve aklına gelirse bir işle uğraşıp düşünmemen gerekiyor
- +1 yıl
Ha bu arada galeride fotoğrafı varsa sosyal medyadan takipleşme varsa kaldırıyosun telefondan numarasını siliyosun
Soran+1 yılmantıklı geldi deneyeceğim teşekkür ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Kafanı meşgul et, zihnini kandır bi nevi. Bi işe gir odağını işine ver ve yalnız kalınca da bi hobi bul onunla uğraş yani bunun gibi şeyleri yapabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılçalışıyorum zaten ama çalışırken de aklımda
Soran+1 yıldeneyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tek yolu, senin canını acıtan yanlarını düşünmek o her aklına geldiğinde ve tabii kendine yardımcı olmak için de onunla ilgili herşeyi hayatından çıkarmak takip vs de dahil...
03 Yorumla
Soran+1 yılsanırım öyle 🥺
- +1 yıl
Sanma, başka yolu yok😉 dene gör
Soran+1 yıldeneyeceğim 🥹
Her şey kabullenmekte bitiyor. Sonra birden unutuluyor birini sevmiştim ama olmamıştı üzüldüm hep sonra kabullendim bi şekilde ve bitti o gitti aklımdan kalbimden
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım ben de başarırım
Otur eline bir kağıt kalem al doğru yönleri neydi yanlış yönleri neydi not al bir gözlemle kararını gözden geçir. Kendini affet suçlu hissetme, pozitif düşünmeye çalış
10 Yorumla
+1 yılBeni unutmuş birisini hatırlamak zaten kendime zarar. Benim için önemsiz birisi içinde kendime zarar veremem.
03 Yorumla
Soran+1 yıleskiden ben de böyle diyordum...
- +1 yıl
Kafalar aynı o zaman şimdi ne değişti
Soran+1 yılhisler
+1 yılUnut gitsin kimseyi bu kadar takma seni takmayan birini eninde sonunda kendine zarar veriyorsun anlatsan anlamaz konussan konuşmaz anca rüzgar olur
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey zamanla çözülüyor emin olabilirsin. Onun dışında kendini meşgul etmeye bak zaman zaman onu hatırlatmayacak bir meşgale bul kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılmesele onu hatırlamam ona aşık olmak ya da çok sevmem değil ki zaten böyle bi şey de yok sadece ona inanmam ve buna takılmam hayatımdan çıkarken bi kendine iyi bak bile dememesi açık kapı bırakmak istemesi vs vs kendimi kullanılmış gibi hissediyorum kısaca
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok öyle bir şey. Var diyen yalan söylüyor inanma. Hiç bir şeyi unutmazsın, sadece zamanla alışırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılalışmaya da razıyım 🥹
+1 yılUnutamazsın ki sadece alışırsın onsuz kalmaya, alışınca da artık aklına gelmez. Dayan biraz daha geçer merak etme.
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım bir an önce geçer
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir. Maalesef zor insan ne yaparsa yapsın mutlaka hatırlatacak bir şeye denk geliyor ben 22 yıldır unutmadım onun adını bile duyunca bünyem alt üst oluyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Ömrün sevmekle geçti demek ki Allah yardımcın olsun. Evlendin mi peki
- +1 yıl
@NeviŞahsınaMunhasır0 iyi dileklerin için teşekkür ederim. Evlenmedim
- +1 yıl
Aynı durumdayım senin ve birçok insanın yaşadığı gibi. İnşallah geçmişi unutturacak gönlümüze göre insanlar bahşetsin rabbim.
+1 yılKardeşim şimdi YouTube giriyosun şunu yazıyosun;
Elraenn hiçbir şey sizden değerli değil. Bunu yaz sonuna kadar izle03 Yorumla- +1 yıl
1.4 milyon izlenen var enbaşta çıkscak
Soran+1 yılizlerim teşekkür ederim
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılVar sürekli konuş , hep birileriyle konuş o şekilde atşatman çok kolay olacak , daha çok içine kapanma
10 Yorumla
+1 yılEvet onun yerine birbaşkasını koyarak ondan daha iyilerini olabileceğine kendini ikna edersen unutursun
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
- +1 yıl
Zaten olması gereken
+1 yılBunu engellemenin bir yolu yok bence ama etrafımdakiler zaman diyor belki zamanla geçer
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım geçer
Yüzleş bununla, bazen başka ihtimal yoktur inan.. yana yana soguyacaksin demek istediğim..
03 Yorumla
Soran+1 yılgarip bi şekilde ondan soğudum ama aklımdan çıkmıyor
Soran+1 yıl🥹
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ellerin, beynin sürekli işleyecek.
Boş durmazsan ve gündelik hayatında meşkul olursan unutma şansın olur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılzaman geçmesi lazım ama onu hatırlatan her şeyi de sil ki önüne çıkmasınlar sürekli
01 Yorumla
Soran+1 yılyaptım 🥺
+1 yılOdaklanma sen onu hayatının odağına aldıkça kaçar senden
01 Yorumla
Soran+1 yılsanırım öyle oldu
+1 yılEğer elinde olmadan düşünüyor yani aklına gelip unutamıyorsan psikiyatriye gitmeni öneririm 6 aylık ilaç tedavisiyle zihnin boşalır rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılUnutmak istıyorsan heryerden sılersın
ve onun ne yatıgını merka etmedıgın surece unutursun
zamanla cabuk surer unutmak00 YorumlaTabiki var. Mesela iradeni güçlü tutacaksin ve zamana birakacaksin bu arada da aktivitelerini cogaltacaksin ise yarıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi hayatına bakmak, klasik ama gerçek bu. Hedeflerine odaklan, yenilen iyi gelicek. Tamamen unutur musun bilmiyorum. Kendini aşka kapatma ama. İlle de o olsun diye tutturunca bitmiyor yıllar geçse de. Birileriyle tanış konuş. Ama sevgili olma sonra hata ettiğini anlıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılbunları yapmam gerektiğini bilsem de içimden yapmak gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılBen seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yürüyüşe çık kafanı dağıt. Kendinle motive edici konuşmalar yap. Çünkü bir tek sen kendini kurtarabilirsin, insanların söyledikleri gelir geçer maalesef
Soran+1 yılöyle maalesef ki deneyeceğim yapmayı
+1 yılKendini oyalayacak sevdiğin şeyleri yapmanı öneririm
00 Yorumla
+1 yılOndan tamamen ümidi kesersen beklemeyi de bırakırsın. Beklemeyi bırakırsan unutursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılMisal hoşlandığın aktiviteler edinebilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel ilaç zaman ve sosyal aktivite ile unutmaya çalışmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende senle aynı durumdayim dertleşmek için kimse yok.. :(
04 Yorumla
Soran+1 yılinanılmaz can sıkıcı
Cevap sahibi+1 yılmaalesef, dertleşmek istersen eğer bilyosun
Soran+1 yılteşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl🙏🙏
+1 yılBu linki al izle ve ozmn anlarsın ne demek istediğimi
https://youtube. com/shorts/knKPM-tibu0? feature=share03 Yorumla
Soran+1 yılizleyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙏🏽
+1 yılunutamam kardesim ben onu unutamam topragin icine girsem yanimda dolasan bocege bile onu anlatirim ben. boyle bir ask gorulmemis dunyada acikcasi.
01 Yorumla
Soran+1 yılseninki aşk en azından
Gizli Üye(18-24)+1 yılDostum dunyada trilyonlarca insan var her zaman daha iyi mevcut
00 YorumlaOnun aklına gelmesini engelleyemezsin sadece kendine farklı ugraşlar bulmalısın spor yapabilirsin sahile gidip hava alabilirsin sohbet ortamin varsa arkadaşlarınla onlada katılabilirsin
00 YorumlaOna dair her şeyi silmek ve stalklamamak. Durumu kabul edeceksin ve yoluna bakacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum
Yerine başkasını koy ya da aşırı şekilde meşguliyetin olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Yerine baskasını koymak işe yaramaz genelde.
Soran+1 yılikini yapacak enerjiyi bulamıyorum
- +1 yıl
ne?
+1 yılYolu var. Kitap oku kariyer belirle, hoslandigin alanlara yonel.
02 Yorumla
Soran+1 yılbunları yaparken de aklımda..
- +1 yıl
Abi eline geçmeyen birşeye nasıl aşık olabiliyorsunuz mide bulandırıcı ve vakit kaybı babanneninkini düşün
+1 yılFazla üzerinde durma tek odak noktan o kişi değil hayatını yaşa aklına gelmez
10 Yorumla
+1 yılKolay yolu o kişiyi ortadan kaldırmak
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniyorum
+1 yılBenimde çıkmıyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
+1 yılİnsanlarla sohbet muhabbet et
01 Yorumla
Soran+1 yılkimsem yok
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOnu silip yok saymaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmuş gibi yapmak
02 Yorumla- +1 yıl
Sonra bı bakmışsın kendin bile inanıyorsun bu yalana 🍷
Soran+1 yıl🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılvar unutmamaya çalışmak
03 Yorumla
Soran+1 yılaklımda onunla yaşamak da eziyet olur
- +1 yıl
unutmak isterken daha çok aklına gelir unutmak için çaba göstermezsen bi zaman sonra aklından yavaş yavaş silinip gider o yüzden çabalama relax ol zamanla unutursun
Soran+1 yılumarım en kısa zamanda unuturum
Maalesef hislerin bitmeli yoksa hep aklına gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılona karşı bi şey hissetmediğimi düşünüyordum ki bence hâlâ öyle sadece inandığın şeyin olmaması koyuyor galiba
+1 yılZamana bırak , soğuma olur illaki
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026