Hayır evlenmeden ilişki yaoabilirsin aşko evlencen bi ton masraf boşanamican hep yanında xhsbahhs bu dedigim şu an kötü geliyor ama 3 yıl aynı evde yaşadıhım ilişkim oldu vok kötü bişey
onu anladım da neden bu merak canısı:) daha 20'lerdesin ben 20 Li yaşlarda türkiye turu yapıyordum üniversiteden kopye çekerek derece yapıyordum falan hayat güzeldi be hızlı zamanlar:)
İşte siz erkekler hep aynısınız nefet ediyorum sizden işte sırf bu yüzden evlenmiycem lanet olsun hepinize hepiniz bir hiçsiniz sen erkeklerin %99 sun tamam mı nefet ediyprım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Umarım takarsınız
Çok kibar ve çok incesiniz
Teşekkürler
O sarı saçlarla evlenemezsin xhabahxhs imkansız ve wvlilik leş nişey tek kişiye baglı kalıon
10 kişi mi olsun
Hayır evlenmeden ilişki yaoabilirsin aşko evlencen bi ton masraf boşanamican hep yanında xhsbahhs bu dedigim şu an kötü geliyor ama 3 yıl aynı evde yaşadıhım ilişkim oldu vok kötü bişey
Sevdiğim biriyle kalırım
Tamam edağğğ beni anlamıyosun ilerde anlicaksın öpüyorm seni aşko😘
evlenmek istiyormuş yaşı küçük diye mi evlenmek istiyormuş bu nasıl zehir kafa bea:)
Evlenmek istiyorum, ama yaşım küçük.
onu anladım da neden bu merak canısı:) daha 20'lerdesin ben 20 Li yaşlarda türkiye turu yapıyordum üniversiteden kopye çekerek derece yapıyordum falan hayat güzeldi be hızlı zamanlar:)
Herkes hayattan aynı şeyleri istemez
Nerde o eski Nil Karaibrahimgilciler
Tırnakların çok güzel yaa
Saçlarınla ilgili bilgi verebilir misin bana foton vardı yorum yapmıştım takipleştik hatta yazabilirsen çok sevinirim 💕
Offf bende ya en sonunda kendm takıcam sjsjawswjw
:(
Evlilik teklifi alırsan
Sorun o
💍
Ay seyid yes !!!
jzbzjzzndh
🥳🥳skdkksjdd
🥰🥰 Kzlslsşsşs
Ama ben evliyim
İşte siz erkekler hep aynısınız nefet ediyorum sizden işte sırf bu yüzden evlenmiycem lanet olsun hepinize hepiniz bir hiçsiniz sen erkeklerin %99 sun tamam mı nefet ediyprım
Jskdkdkdkdskskdkkkdksskskkskdk 😂😂
hahajaaj alfa
Oha lan bu eller halis mi
Yo
düşüldü bile
kime göre neye gore küçük?
Bana göre
Anladım
sen istediğin an evlenirsin eda
genelleme yapma senin karşına çıkan erkekler kalpsizdir
gayet vicdanlı erkeklerde var eda:)
Yalan söyleme yalan söyleme jsjdjd