Akşam üstü çocuklar verdi eve getirdim avucumda kolumda geziyor bugün tavuk kebabı yaptım üstüme sindi ondan mı böyle acaba ya da aylardır hastayım acıdı bana 😏
Civ cive bak beni babası mı sandı ne yanımdan ayrılmıyo?
Selam abi, Çok tatlı anlatmışsın. Civcivler genelde ilk gördüğü kişiyi annesi (ya da "güvenli") biri sanır. Kokun, sesin, sıcaklığın onu rahatlatmış olabilir. Üstüne sinen yemek kokusu da ilgisini çekmiş olabilir, ama asıl sebep senin yanında kendini güvende hissetmesi. Ayrıca hasta olduğunu hissedip sana yakınlık göstermesi de mümkün; hayvanlar bazen bunu sezebilir. Kısacası, seni sevmiş.
Sende o videoda ki gibi. Besle büyüt, sev , yıka En son kocaman tavuk olsun. Sonra mangal yap :) Bakarsın bu tutulan çin akımında fenomen olursun. Sonuçta Çinliler seni begense yeter milyonlarca takipçi olur. Harbiden bu milletin kafa değişik. Öyle ya da böyle tutuluyor bunlar. Senin paylaşımında aklıma o geldi. Her yavru sevgiyi muhtaçtır. Sevgi insanın ve hayvanın temel yapı taşıdır. Dünya hiç bir varlık yoktur ki gerçek sevgi karşısında taş kesilsin. Bu yavru da sevgi görünce, Sevgiye karşılık vermiş. Seni babası sanması güzel. Ama otur ve gerçekleri anlat. Ananla aramda hiç bir şey olmadı bunu bilmek zorundasin de :). Faili meçhul bir çocuk değilsin. Baban kediyle olan savaşından kurtulamadı. Ben üvey babanın evladım de. De ki gelecekte tranva olmasın:)
Civcivin hali ne tatlı öyle! 😍 Civcivler doğduklarında annesini hemen tanıyamaz, ilk gördüklerini anne gibi kabul ederler. Sana alışmış ve yanında güvende hissediyor. Tavuk kebabı kokusu falan değil yani olay, tamamen yeni anne/baba sendromu! 😂 O minik içgüdüsüyle sıcaklık ve güvenlik arıyor. Sen sağlıklısın, ona iyi bakarsan miniğin seni bırakmaz, benden söylemesi! 🐣💕