Eşim bana düşman oldu. ben bu hatamı nasıl düzeltirim?

Olay şu eşimin abisi şu anda boşanma noktasında lakin boşanma sebepleri eltim değil abisinin kendisi. Ama aile tabi abisine laf ettirmiyor oğulunun arkasında duruyorlar. Eltimede herkes sırt çevirdi. Ben hariç. Eltimle hep iletişimdeydim kadın dayanışması diyelim ona yapılanlar beni üzüyordu ve oda zor günümde benim yanımda olmuştu. Her neyse eşime onu ziyaret ediceğimi söyledim. Peki dedi karışmadı. Ama ailene bahsetme bu durumdan yanlış anlaşılmasın dedim. Sonra eltime gittim sohbet muhabbet derken gaza gelip bir hata yaptık. İkimizde story attık ve haber çabuk duyuldu. Eşimin ailesi onu aradı buluştular mı vesaire diye. Eşimde bana sen bana kimseye söyleme diyorsun ama kendin paylaşım yapıp beni enayi yerine koyuyorsun falan dedi. Nasıl çıkıcam bu durumun içinden şimdi bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Canlarim bana akil verip dinleyen herkese cok tesekkür ederim. Esimle konuyu konusup hal ettik. Esim bugün bana cok kizdi ve ben agladim kriz gecirdim bir hata yaptim nasil bu kadar tepki veriyorsun bana, eger ki devam edersen evden giderim dedim. Sonra adam öfke patlamasi yasayip eltimi aradi. Sen nasil bir kadinsin benim yuvama sebep oldun, karimin aklina girdin falan dedi. Bende ona kizdim neden eltime kiziyorsun onun bir sucu yok dedim. Anlamiyormusun seni kullandi bize ayar vermek icin dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra sana cok kizginim ama cok seviyorum konusalim dedi konustuk baristik kapattik konuyu. Ama konusup hal edene kadar ne badireler atlattik evde kiyamet koptu resmen. :( Bende bundan sonra eltimle daha görüsmemeye karar verdim. Siz ne düsnüyorsunuz bu durumla ilgili fikirlerinizi merak ediyorum bana geri dönüs yapan olursa sevinrim
Eşim bana düşman oldu. ben bu hatamı nasıl düzeltirim?