Güncellemeler
+1 yıl
sosyal anksiyete ve panik atakla ilgili soru soracağım yaşayan ya da yardımcı olabilecek herhangi bir psikolog varsa ona sorayım lütfen ihtiyacım var?
20 dakikasını bana ayırıp bana ücretsiz psikologluk yapacak birisi var mı acil bir şey danışmam gerekiyor sadece bir şeyden emin olmaya çalışıyorum boş yorum yapmayın sizi ilgilendirmiyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
gizliden derdini anlat
yardımcı olurlar
gizliden de yardimci olmazlar diye açık sordum sırf mesajlasabiliriz belki diye o da yok
buyrun... :) uzman değilim ama konuşmak iyi gelebilir
konusmaya ihtiyacım yok bi şeyden emin olmaya çalışıyorum sadece
tamamdır sorun...
Tabiki elimde. Geldiğince dinliyorum buyrun
Evet dinliyorum alaylı piskoloğumdur
piskolog ne bilmiyorum
İnsan psikolojisi ile ilgili ne varsa bilgi birikimi bu arada yazım yanlışı var farkındayım
Bu arada inanmadın heralde ben başlayayım eğer toplum içine çıkmada zorluk çekiyorsan toplu bir yerde konuşma yaparken aşırı heyecan terleme gibi fiziksel rahatsızlık yaşıyorsan veyahut markette kalabalık da sıra sana geldiğinde elin karışıyorsa bunlara bağlı olarak yeni fobilerin oluştuysa işte o zaman şüphelenebilirsin bu sadece tanımadığın kalabalıkta değilde tanıdıklarını yanında da olabilir örneğin sınıfta evde akrabalar toplandığında gibi şimdi değerlendir
Olur saçma sapan bir şey değilse dinlemek isterim
psikolog musun
Hayır değilim ama iyi analiz ederim
Psikolog rastgele olunmuyordu ama neyse
psikolog rastgele mi olunuyor demisim
Kanka sen öyle hissediyorsan o konular hakkında doktor olana git sen, türk halkı öyle şeyleri pek bilmez ve geçiştirir. Yaşamış birisi olarak söylüyorum. Sadece soruysa da araştır ya buranın iq ortalaması -31 falan
farkındayım sorun yok
Olabilir anladığım bir konu ise.
Pdr okudum yardımcı olurum
bahsettigim seyler hakkinda bilgin var mi sosyal anksiyete falan?
Evet
konuşabilir miyiz
Olabilir
seans 100 tl dkdkd
ya gidicem zaten de cevremdekilerin bilmesini istemiyorum ailemin falan o yüzden kendi parami kendim kazanabilince gideceğim umarim
Konuyu aciklarsaniz yardimci olmaya calisiriz
soruyu güncelledim
Oncelikle iyi geceler. Bu anksiyete durumlari belirli anlarda tetikleniyor olmali yanlis bilmiyorsam. O durumlarda kendinizi birazcik daha sakinlige yormaya calisin ve ilac kullanimini eksik etmeyin. Yalniz altini cizerek soyluyorum psikolojik olan bir hastaligi biyolojik olarak yokedemezsiniz. Yani ilac ile yok olup gitmeyecektir. O panik atak ve anksiyete durumlarinda beyninize sakin olmasi gerektigini surekli telkin edin. Bu duruma kendinizi alistirin.
alpercim nasıl hissetmem gerektiğini sormuyorum bunların bende olup olmadıgından emin olmaya calisiyorum sadece yardimci olmaya calistigin icin teşekkür ederim yine de
Buyur...
psikolog musunuz?
Tabi
psikologsun değil mi
Gibi
öğrenci misin gerçek çözüm bulabilecek birine ihtiyacım var
Yok değilim maalesef
Konu neydi
Gel hadi
psikolog musunuz
He psikoloğum😂
buyur