Boguluyo insan cigerleri patliyo gibi oluyo sonra burnunun direği derler ya aklına gelince orası sızlıyor bi damla yaş pıt ediyo sonra silip unut kızım diyip yoluna bakıyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benzeticek bir şey bulamadım lakin, üzerine çok söz yazdım. Sonra yazıp yazıp sildim. Normalleştirmeye çalıştım. Çünkü üzerine düşersem ciddi kafayı sıyırıcam gibi duruyor. Bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.
Etkilenmek mi 😂😂 gurbetciyim ben ne etkilencem komik geliyorsunuz sadece böyle sacma sapan spkradan glrme dolar sacam falan diyerek kendini bilen insan maddiyattan girmez ucuz olan elinde olmayan veya sonradan görmeler maddiyat gösterme gereginde duyar kendini hadi bebe yol al büyümene daha cok var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aşka inanmıyorum
Boguluyo insan cigerleri patliyo gibi oluyo sonra burnunun direği derler ya aklına gelince orası sızlıyor bi damla yaş pıt ediyo sonra silip unut kızım diyip yoluna bakıyorsun
Benzeticek bir şey bulamadım lakin, üzerine çok söz yazdım. Sonra yazıp yazıp sildim. Normalleştirmeye çalıştım. Çünkü üzerine düşersem ciddi kafayı sıyırıcam gibi duruyor. Bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin.
artık kalçama yediğim iğne kadar acıtmıyor
Acitmiyorsa ask degilmis demektir
işte artık aşk değil bu doğru ama ilk yaşadıklarım canımı biraz acıttı artık nasır tuttu kalbim o yüzden
Can kirigi ve kor alevin üzerinde yürüyorsun gibi
* cam kirigi
Basur gibi bir şey olsa gerek
Baştan aşağı kaynar su dökülmesi
Diş ağrısı
Regl ağrısı
Kimisi sancili geciriyor ama benim icin asla kiyaslanamaz
Diğer tarafa gidip geliyorum ben ya
Off ozmn baya zor geciyordur o kabuslu günler senin icin, doktora gittin mi hic
Aynen öyle ayy yok ya gitmedim bazı dönemlerde dayanılmaz oluyor ondanda acile gidip ağrı kesici vurduruyorum
Düzenli mi peki hani düzenliyse gene ok ama düzensizlik de varsa kesinlikle gitmelisin bence
Düzenli oluyorum sıkıntı ve stres yapmadığım zaman
Ya o dis etken bazen insanin yedikleri bile etki ediyor tarcin gibi mesela, İnsallah biran önce bu sancoli dönemlerin gecer🌸🌸
Ayy umarımm 🥲
Regl ağrısı bebişko
Sen nerden biliyorsun regl agrisini
Aşko çok okuyanmı bilir çok gezenmi?
Regl ile ne alaka ya 😂😂 reglland diye bir yer varda ben mi bilmiyorum
Hmm bilmem olabilir belkide bilmiyosundur 🤷♀️
Ben neyi bilip bilmedigimi iyi biliyorumda senin bilmedigin kesin ya transsin ya da gercekten bilmiyorsun
Kafa buluyom seninle hepsi bu aşkım yat uyu hadi benim işim var biraz dolarları sayıp kasaya koymam lazım makine bozuldu
Dolarlari sayicam diyince cool mu oldun sen ayyy büyücen sen daha tamam hadi sen kücük rüya hayal aleminde devam et ciao
Nasıl etkilendi paranı kokusunu alınca yaa standart turk kızı hepinuz aynisinuz 😂
Etkilenmek mi 😂😂 gurbetciyim ben ne etkilencem komik geliyorsunuz sadece böyle sacma sapan spkradan glrme dolar sacam falan diyerek kendini bilen insan maddiyattan girmez ucuz olan elinde olmayan veya sonradan görmeler maddiyat gösterme gereginde duyar kendini hadi bebe yol al büyümene daha cok var
Tamam tamam inandım 🙂
@testomurat fena bozdu seni. kiz almanyada yasiyor😅
@Godfather__1 tanisiyor muyuz
Hayir, ama senin görüşlerini görüyorum
Anladim, sagol ama benim ispatlamam gereken bir durum yok beni bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir
burada gördügüm sayili düzgün seviyeli insanlardan birisin, söyleme geregi duydum.
Takip atsam kabul eder misin? 🙂🦋
Tesekürler ama tanimadiklarimla takiplesmiyorum