Ben bugün çektiğim mayis çiçeklerine benzettim kendimi her yerde açıyor her yeri guzellestiriyor ama degeri kıymeti bilinmiyor oysaki ne güzel de yeşiller için de sapsari rengi ile yazi müjdeliyor 😭😭😭 hü aglicam neden sevmezsiniz bu guzelim çiçekleri hele bakin bakin tatliklaraUzantan çekte endamimizı görsünler kanka ejjeje Birde böyle çek ayri düştük aşkımla zaten tripimi görsün 😏Ay neyseki barıştık kanka birde yakindan al da bu güzellikleri gözler gönüllüler görsün 😍😍😍Resimlerimi calmayin hepsini ben çektim ona göre nsjjs
Gül olurdu ☺️ Can alıcı kırmızı rengin kattığı o güzellik ise ayrı bir zerafet katıyor. Ancak gülleri seven insanların durumu ise biraz farklı olabiliyor. Tıpkı gülün kendini korumak için oluşturduğu dikenlere sahip olan bu insanlar, hayata karşı daha korumacı ve tertipli davranıyor. Fakat korumacı bu yapının kattığı bir diğer özellikle ise hayata karşı daha cesur karar almalarına yardımcı olabiliyor. Kısacası, güvenli alanın verdiği cesaret ile daha atılgan kararlar alabiliyorlar.
çiçek güzeldir çiçek narindir çiçek kendini tanımaktır çiçek kokudur çiçek anne gibidir çiçek kız çocuğu gibir temizdir saftır çiçek kadındır çiçek aslında doğanın herşeyidir. ayrım yapmak yerine her çiçeğin ayrı kokusundan ruhundan bir damla almayı yeğelerdim :)
Açelya çünkü birbirine kavuşamayan iki aşığın hikâyesini yüzyıllardır bizlere anlatan bir çiçektir. İki gencin birbirine olan sonsuz aşkı, tutkusu sonrasında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen direnmesi fakat sonunda umutsuzca ayrılmalarını anlatan çiçek ayrılığa ithaf edilmiş olsa da sevgiyi, tutkuyu, hasret anlamını taşır
Resimler ayrı güzel, soru ayrı güzel, resimlerin altına kattığın yorumlar ayrı güzel 😍 Soruna gelirsek de ben kendimi kaktüse benzetirim. Kimseyi yanına yaklaştırmayan, yaklaşana da dikenlerini batıran ve pek çok kusuru olan bir çiçek olurdum. Buna rağmen umudunu kaybetmeyen ve dikenlerine rağmen çiçek açan da bir çiçeğim ☾
Mimoza çiçeği olurdum, bu kadar güzel kokan bir çiçek daha önce hiç ömrümde rastlamadım diyebilirim. Akasya ağacı kökeninde gelen bir çiçektir. İstanbul/Adaların simgesidir Mimozalar..
Rica ederim😊 Muhteşem overlokçular olarak her dert sıkıntı en ince detayına kadar inilip itina ile tamir edilir.. Arada Reklamlar.. Reklama ihtiyacımız var daha yeni açtık işi biliyorsun canım 😂