Sizce ben ne yapmalıyım ailemi nasıl ikna ederim?

Arkadaşlar 2.5 yıllık ilişkim var erkek arkadaşım şu an askerde 22 yaşında 23 olacak aralık ocak gibi askerden geliyor ve artık adını koymak istiyoruz onun aileside şöyle bir şey var ablam var Mayıs ayı gibi nişan yapmak istiyor abimde her zaman izne gelemiyor Mayıs ayında gelecek kendi nikahı için ablam o yüzden Mayıs gibi düşünüyor Temmuz ayında tekrar gelecek abim o zamanda düğün bende bir şeyler istiyorum artık ablam yok diyor yaşın küçük diyor 21 yaşındayım muhtemelen o kendisi nişan yapacağı için böyle yapıyor evdekilerin üzerine çok yük olur diye benim erkek arkadaşımın çok şüküt işi gücü var aileside arkasında çok şanslıyım bu konuda maddi manevi ablası mesela şey dedi bana ali gelip deseki ben sadece kızınızı istiyorum her şeyi ben yaparım eşya olarak dese kabul ederler mi dedi bende bilmiyorum dedim ben ailemi nasıl ikna ederim nasıl aşılarım ablam engel oluyor bana izin vermiyor ve günlerdir ağlıyorum çok üzülüyorum gerçekten ister istemez aliyi de etkiliyorum askerde oda

Güncellemeler
+1 yıl
Mesela ablasına şey dedim ben nişan yapmam olmadı işe girer he şeyi halletmeye çalışırım dedi saçma sapan konuşma gözünde hiç bişe kalmayacak dedi annesiyle konuştumda kızım sıkma canını gerekştse 50 kere gelirim dedi her şeyi halletmeye çalışacağız dedi
Sizce ben ne yapmalıyım ailemi nasıl ikna ederim?