Yaşım 22 evlenmek istiyorum sevgilim var ama annem ikna olmuyor bir türlü ne yapmalıyım bunun icin ikna Nasıl ederim ailemi
Evlılık olsun
Evlılık olmasın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
annenin suyuna gitmeye çalış ayrı kalmak istemiyorsa evinizi onun evine yakın tutacağını veya sık sık ziyaret edeceğini tatlı dille söyleyebilirsin. Eğer erken buluyorsa sevdiğin adamla birlikle yaşamak istiyorsun bunun erkeni geçi mi olur ya
Kesinlikle hanı meslek konusunda da sıkıntımız yok kendisi polis bende hemşire olucam annemin tek sıkıntısı bensizlik
Anneni dinle derim anne istemiyosa vardır bir bildiği sonrasında çok yastığa sarılıp ağlarsın anne seni dinleseydim diye
Yok Canm annem istiyor sadece sensiz Kalmak istemiyorum Diyo
ikna olmadığına göre.. kafasında soru işaretleri var..
yaşla ilgili sorunsa.. 18 de bile evleniyorlar.. o zaman annen sana güvenemiyor evliliği beceremiyeceğinden endişeli
Annene evleneceğini söyle yaninda olmana ihtiyacim var de birlikte yasamak icin israr et o seni hala minik kizi olarak görüyor
Cevap
10Cevap
Tek bir isim bilirim ben o da Medyum Ali Gürses...
İki sene önce bir çalışma yaptırdım ben kendisine. O zamanlar yeni evliydim, eşimin başka biriyle olan yakınlaşmasını bitirmek ve tekrar bana ailesine bağlı olmasını sağlamak için. Bana vefk işlemi tavsiye etti. Hocanın dediği şeyi yapmaya karar verdim, söylediği gibi bir hafta sürede işlemi tamamladı.
Sonra resmen adamın tavırları, yaklaşımı her şeyi değişti. İlk günkü insana döndü. O zamanlar ne çektiğimi bir ben bilirim bir allah bilir. Ali Gürses hoca olmasaydı boşanma aşamasına kadar gidecektik diyebilirim. Şimdi çocuk bekliyoruz, her şey huzurlu ve yolunda. Medyumali com sitesi üzerinden bakabilirsin iletişim bilgilerine ve diğer merak ettiklerine. Kesinlikle öneririm yüzde milyon güvenilir bir adam, kendim şahit olmasam kefil olmazdım.
kac yasindasin çalışıyormusun oturacak eviniz var mı ... erkek arkadasin çalışıyormu yaşantıları nasil aile cok onemli ona göre evlen anneniz neden izin vermiyor gecerli bir sebep var mı
Kendisi polis bende hemşire olcam annem Babam ayrı sanırım annem bensiz kalmaktan korkuyor
Kabul etmez ama işte ne yapıçam bilmiyorum
annen ikna olmuyorsa vardır bir bildiği.. ya sana ya sevgiline güvenmiyordur ya da evi geçindiremeyeceğinizi düşünüyordur.. annenin kaygılarını gidermeden zorlama bu tür seyleri..
Annen neden karşı çıkıyor sana okulun felan mi var ya da daha 22 yaşındasin diyemi nebiliyim bunlar dışında ne olabilir
Annem ve babam ayrı ben seni babasız büyüttüm kabullenemiyorum Diyo
Bunu bir şekilde kabullendir sonsuza dek onunla yasiyamazsin gün gelicek sende aile kurmak istiyceksin
kiz cocuklari olan anneler kizlari icin korkar annenin bir bildigi vardir kesin.
Annem sevgilimi çok seviyor tek korkusu bensiz kalmak
sevgili bir gün gidebilir ama ailen hghiçbir zaman gitmez
konus iknaya çabala elinden gelen herseyi yap ikna olmama sebebi nedir
Annem ve babam ayrı annem Yalnız kalmaktan korkuyor bizle de yaşamak istemiyor ortasını bulmaya çalışıyorum
anneninki biraz psikolojik durup rest çekip evlensen olmaz evlenmedende ömür boyu yasayacak degilsin sizlede yaşayamaz zaten uyum olmaz iknaya çabalayacaksın ama zaman alır baska kardesin yok mu
Yok başka kardeşim olsa bu kadar sarsılmazdı
annen kaç yasında ki ayrılmana daha hazır degil bence annenle daha detaylı konus sonuçta omur boyu onla kalacak degilsin
Merhabalar
Gerçekten sevdiğini mutlu oldugunu göster bir anne evladının mutluluğunu ilk ister
Annenin sözünü dinle! Bana kaldiysa bende 7 ay önce evlilik planlari icindeydim. Cocugu tanidikca icinden bir sizofren cikti yakamdan atana kadarda canim cikti. Beklemekte fayda var 😉
Annen en iyisini bilir eğer oğlanı gördüyse huyunu suyunu vardır bir bildiği anneni üzme
Annem sevgilimi cok sevdi evlenmemi erken buluyo bensiz kalmak istemiyor
tum anneler öyledir
Evlilik tabiki de güzel birşey ama acelen ne?
basit git söyle yüzleş gelsinler istesinler
Kacarim de tehdit et.
;-) saçma lama
@soufly7300 öyle tehdit edemem annem babam ayrı annemin rızasını almam gerek kötü olur öyle
@soufly7300 ne diyecek baska yahu.
Benimle yatti evlevmem lazim de.
is var mı varsa evlilik yapsın yoksa yarin kavga olur aileside kabul etmez allah korusun
kalir ortada allah etmesin
@soufly7300 var polis kendisi benimde okul bitti mesleğim olucak inşallah ama annem kaybetmekten korkuyor
Saçmalama hadsizce yorum yapma
yakınının basina geldi ins mutlu olursun allah korusun
Sen soru sordun Ben fikrimi Belli ediyorum. Ne yaparsan yap o Zaman.
annen haklı daha cok erken evlilik için
Bugüne kadar annelerin yanıldığı görülmemiş.
Ailene uy
Niye istemiyor ki
Annem ve babam ayrı annem tek kalıcak diye üzülüyor çoçuğun işi var annem bensiz kalıcak dile üzülüyor yanımda da asla yaşamaz huyunu biliyorum nasıl ikna edicem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar