Inanamiyorum gittiğine ?

İnanamiyorum hala. senin korkunken birakip gitmem giden sen oldun. ve oylece bakakaldim. Elimden birsey gelmedi. cok sey soylemek istedim. bogazimda dugumlendi cumleler konusamadim. hic birakmak istemedim. keske daha cok konussaydim seninle. ona bile uzuldum. optum ya burnumda kalan kokun te cigerimi sizlatti. oyle istedimki o koku hic gitmesin ama oda gitti. Kaldim bir basima. oyle daraldiki ruhum sigamadim icime. keske kosup gelseydim pesinden. Gelsem ne degiscektiki. bilmiyorum. sana atmadigim her adimin pismanligini uzuntusunu yasiyorum.
anilar ususuyor bu defa hic durmaksizin. hersey gozumun onunde ve gitmiyor hic bir halin o bakislarin. ben her yerde seni goruyorum.
Nasil gectigini anlamadigim zaman Şu an gecmiyor. eve geldim gozum surekli kurumus agac dalinda. oturdugumuz duvara okadar baktim ki. .
surekli etrafa bakiyorum her an bi yerden cikicakmissin gibi. gittigine bittigine inanamiyorum. daha gittigin ne kadar oldu ustelik. Ben kafayi yemis gibiyim.
beklerim seni fakat nasil beklerim geldiginde ne halde olurum hic bilmiyorum.
Kizamiyorum sana hicte kizmiyorum. seni anliyorum. sende lutfen kizma kendine. ben senin yuregini goruyorum.

Inanamiyorum gittiğine ?