Gittiğini kabul edemiyorum?

Şimdiii sevdiğim çocukla bir zamanlar aşırı yakındık. Adını koymadık ama flört ediyorduk. Sonra bir anda duvarlar ördü. Eskiden ona baktığımda bana bakıyor olan çocuk yüzüme bile bakmıyordu. Hiçbir zaman gidip ya biz seninle flörttük şimdi neden iki yabancıyız diye soramadım. Durumun saçmalığı ise beni tanımamazlıktan geliyordu? Ben bunu tam unutmaya çalışırken bir anda bulunduğum ortama gelip sohbet etti benimle. Ben ise aşırı tavır koydum soğuk attım. Bunun üstüne bu bir anda bana kanka demeye başladı? Ve önceden aramızda hiçbir şey olmamış gibi oturup bana aşkından öldüğü kızı anlattı. Tam kafayı yemelik. Ben de hiç bozuntuya vermeden ona kız hakkında tavsiye falan verdim. O an içimden oha beni hiç sevmemiş falan diye ağlıyorum tabi wlwkaşwow Sonra bir anda bana biliyorum beni hiç sevmiyorsun bana soğuk davranıyorsun dedi. Şimdi sizden yardım istediğim konu şudur; hikayeyi az çok özetle anlattım. Sevdiği kızı anlatmasını bile anlarım ama bir insan yüzüne bile bakmadığı insana neden bana soğuksun beni hiç sevmiyorsun diye sitem eder? Tanımamazlıktan geldiği için benden nefret ediyor diye düşünürdüm ama ilk yan yana gelişimizde bana bunları söyledi. Hani benzer şey yaşayan ya da ne biliyim birine böyle davranan, az çok sebebinin tahmin eden bana yardım edebilir mi? En azından kafamda bir yol çizeyim konuyla ilgili. Şimdiden teşekkürler:)
Gittiğini kabul edemiyorum?