Selam KS ahalisi! Diyelim çok beğendiğiniz biri var ama bir türlü size pas vermiyor. Onun aklını çelmek için türlü yollar denediniz ama yine de olmadı. Bu durumda ne yaparsınız? Denemeye devam eder misiniz?

Selam KS ahalisi! Diyelim çok beğendiğiniz biri var ama bir türlü size pas vermiyor. Onun aklını çelmek için türlü yollar denediniz ama yine de olmadı. Bu durumda ne yaparsınız? Denemeye devam eder misiniz?
Yoo koşmam. Şu çok olur mesela hoşlanmaktan vazgeçtiğin anda peşinde kuyruk olur bu sefer de hevesin kaçar. Hayat çok garip.
Umudunu yitirene kadar koşmaya devam. Baktım umut yok onca yolu geri koşmaya devam. Kendimizi yolda kaybetmemek için :)
Eyvallah bro
Cevap
20Cevap
Umutsuz bir aşk yaşadım bekledim. Her şey boş ve anlamsızdı..
Değdi mi diye soracak olursan, sadece üzüldüm ve haketmediğim saçma bir sey yaşamıştım.
O zaman çocuktum, sadece karşı cinsten daha cok uzak durmayı öğretti bana
Umut yoksa istek de olmuyor bende..
Fazla ısrar vicdan yaptırabilir karşıdakine, acıyıp da ikna olmuş görünebilir..
Sevmem bu riski..
Adı üstünde “umutsuz aşk” koşmam
Umudun olmadığı hiçbir işe girişmem. Çabuk yorulurum, hemen de pes ederim. Yolcu yolunda gerek.🌿
İnsan bazen şansını kendi yaratır diyip koşarım.. Tüketmeyi seviyorum biraz da ondan kaynaklı sanırım yine de yakaladığımda değmediğini anlıyorum ama yaşamadan da ders alamazsınız. Bu durum hayatın bana koş da gör dünyanın kaç bucak olduğunu deme şekli.
Karşımdaki bana doğru gelmiyorsa ona doğru gitmem. İçimde yaşar içimde bitiririm. 😎😎
Ama istemem yan cebime yapıyorsa senin cilveni yerim ben derim 😀😂
İletişime geçene kadar koşarım en sonunda dayanamam mesaj bile atarım. Konuşurum baktım o ışık onda yok tamam der geri çekilirim ama önce bir şansımı denerim pes etmem
Denkyuu
Ne kadar umutsuz olduğuna bağlı. Şimdi gidipte kpop üyesine ya da bir iş adamına şarkıcıya aşık olup karşılık beklemem imkansız.
Yapabileceğim her şeyi yaptıysam ve olmuyorsa bende uzaklaşırım. Belki ters psikoloji ile o benim peşimden koşmaya başlar.
Sevgilisi olan veya evli olan birinin peşinde koşmam. O bir karaktersizliktir.. sevgilimin peşinden koştum zamanında. Çok şey yaşadık olumlu olumsuz ama pişman değilim. Yine koşardım sevgilim olmasa 😄
Hüsnü bile benim ısrarım karşısında diz çöker
Sonucunu bildiğimiz olay için boşuna kanat çırpmaya
Gerek yok*
Ama "her türlü yolu denedim, olmadı" demişsin. Bir emek vermişsin sonucunda olmamış. Yine olucak mi diye zorlamaya devam edeceksin?
Sınamasın, yolu açık olsun o zaman.
Benden birisi hoşlanirsa karşılıklı bir duygu yoksa baştan cevabını verip yoluma bakarım. Zaman kaybına gerek yok.
İki taraf ortak karardaysa mücadele edilip savasilir ama yok tek tarafliysa bu kendini harcamak olur yersiz yere... nankör ve vefasizin yası tutulmazdi ya..
Önceden olsa savaşta ve aşkta her şey mübahtır diyip aklına her türlü girerdim aman uğraşmaya değmez o benim peşimden koşsun bir bağlama büyüsüne bakar iş 😅
İyi pas vermiyor.
Bazı insanlar var bir gün yakın samimi, bir gün soğuk davranıyor dengeni psikolojini bozuyor.
Öyle birine de aşık olabilirdin benim arkadaşım gibi
Aşk ve umutsuzluk yanyana yakismiyor bence.
Not: Karakter olarak inanmadigim hic bir seyin ardina dusmedim bu gune kadar.
Pas vermiyorsa bende pas vermem. Umurumda olmaz yapışkan sakız gibi olmam. Hayat ona güzelse bana da güzel.
Ergenken çok koştum bir halta yaramadığını anladım. şu an koşsam hemen kabul ederler biliyorum bu sefer de ben istemiyorum 😂
Adım bile atmam. Aşık olmasaydım banane, bana mı sordu aşık olurken kalbim? Kimsenin peşinden koşamam 😏 Hoş kolay kolay da aşık olmam, şükür. 😄
Açıldıysam ve beni istemediyse daha da bir şey yapmam. Benimle beraber yürümek isteyen yanımda gelir.
En İyi Cevap