Beni arama ve masaj atma diyen sevgiliye ne yapabilirim?

Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var. Yaklaşık bir yıllık ilişkim vardı sevgilim doğulu.. ailesi beni istemiyordu ama kız beni çok sevdiği için ailesini dinlemiyordu.. çok şeyler yaşadık çok değer verdim çok sevdim o da beni sevdi ama son zamanlarda alkol içtiğim için bana kızmaya başlamıştı ama baştan beri biliyordu ben arada sırada alkol içiyordum.. bir şeye kızdım bu yüzden birkaç defa küfür ettim o beni affetmedi affetmedikçe ben ona yazdım ağır küfürler ettim ama sonrasında pişman oldum ve şu anda beni affetmiyor beni arama bir daha bana mesaj yazma diyor ama beni çok seviyor ağlıyor üzülüyor. Biz artık ayrıldık seninle ilgili hiçbir şey düşünmüyorum artık seni sevmiyorum böyle şeyler söyledi bana ama iş yerine gittiği zaman orada ağlıyormuş ortak arkadaşlarından duyuyorum beni çok seviyormuş üzülüyormuş. 2 gün oldu en son bana yazma dedi beni arama dedi ve ben de telefonu yüzüne kapattım bir daha seni aramayacağım dedim iki gündür onu aramıyorum. Ne olur bu konuda beni aydınlatın ne yapabilirim.

Beni arama ve masaj atma diyen sevgiliye ne yapabilirim?