Güncellemeler
+1 yıl
Canlar neredesiniz bir sürü kişinin fikrine ihtiyacım var niye çok az kişi geliyor sorularıma 😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nolur düzgün cevaplar verin benim için çok önemli 😔😔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlisikla atmadığını biliyor hatta aşırı soğuk kanlı bence bu hareketine biraz kendini küçük gostermissin. Anladığım kadarıyla sevdiğin biri ama bu hataları yapmamali ve duygularını kabul etmelisin
Bilinclimi öyle cvp vermiş sence:( içinden gelmeyerek yani
Benim hissettiğim o yönde.
Teşekkür ediyorum:(
Dünya dolunay gününü kutlasaydın daha iyi mazeret olurdu yazmak için yanlışlıkla tahlil sonucuymuş tırt ya
Bazen çaresiz kalırsın tabi bunu bilmediğiniz için hava hoş
Ben konuşmak istemeni eleştirmiyorum, bahane amatör, ben de çaresiz kaldım aradım yani.
Nefes alamıyorum:((((
Ne kadar oldu ki ayrılalı? Biz dün severek bitirmek zorunda kaldık, iyiyim yani gayet
4 ay oldu bizim hala çok kötüyüm:((
Kaç aylık ilişki. Ben mi boran ağayım yahu aşk acısı diye bir şey varmış, seviyorum bir de ayrılırken
8 aylik
bundan bi anlam çıkartman saçma olur belli ki değer verdiği saygı duyduğu bi insan olarak kalmışsın hayatında :)) e doğal olarak ilgilenmiş ama sen unutamamışsın galiba çocuğu
Bencede unutamiyorum:((((
niye ayrıldınız ki
Bilmem bir anda oldu :((
Normal oturuyorduk sohbet ediyorduk a işte sen benden ayrılamıyorsun sen benden Ben dedim Hayır ayrılırım ya işte ayrıldığında ağlıyorsun Şudur budur dedi Ben de hayır Hiç de bile ağlamam Emin misin dedi eminim dedim İyi tamam ayrılıyoruz o zaman dedi eve gittik Ne o aradı neler aradım bitti ondan sonra da:((((
instagramdan falan hala takipleşiyorsanız mecbur özletmeye çalışıcaksın kendini fotoğraf atıcağın zaman giyimine makyajına çok özen göster bu sıralar biraz daha sosyal hayatını paylaş dayanamaz özler ve kıskanır sen ona yazmaya değil o sana yazmak için çabalasın hayatım
Ayrılınca her yerden çıkardım sonra birkaç gün tekrar numarasını mesaj attı işte arkadaş olarak kalalım seni hayatımdan çıkaramam falan Sonra bir bahane ile Instagram'dan da video atmak istedi ekli olmadığı için videoya açamadım işte ekle izle dedi ee ekleyince mecbur şu an oradan da takipleşiyoruz yani
Cansın uyucam fikirlerine 🥰
e daha ne kızım göster kendini
Tamam🥰🥰
Hiç ayrılmışa benzemiyonz
Çok üzgün mutsuzum:(((
Bence çok sakin davranmış
Yanii sence ne
Çaktırma hala unutamamış😉
Gercektenmi inanmdyi okadar istiyorumki:(
Bence öyle bukadar üzüntülü olmana göre sende unutamamışsın sanırım😉
Ben zaten unutmadim
Ne güzel işte başlayın tekrardan 1 şans daha verin biribirinize hayat çok kısa kaçırmayın bu yılarınızı
Ama oda istemiyor:(
En son ne zaman oturup konuştunuz
4 ay önce
Bi buluşma ayarla mesela bi kafede sonra tut bakıyim elini gözlerinin içine bak sor bakıyim o kütüğe beni seviyomusun diye bi şans daha verelimmi diye eyer gözlerini kaçırıyosa hala seviyodur aşık olunca sona kadar sahip çık ben çıkamadım bak şimdi pişmanım böyle sevenlere yardımcı oluyom 😢
Teşekkür ederim aşırı gurur yaptım diyemiyorum görüşelim diye oda demiyo
Umarım ikiniz içinde hayırlısı neyse o olur yanızlık çok zor 😢
Çok gerçekten çok zor
Hıhı😢
Ama biliyormusun orada sana bisey olmasın demisya o birkaç gün yeter bana:)
Bence mutlaka konuş ama sonra bengibi pişman olma 😢
Ne diyim istemiyorsa
Buluşmayımı ister bence biyerde oturup bi konuşalım de bence kırmaz sen
Himm deniycem;(
Hemen kötümser olma ama motivasyonunu yüksek tut
Tamam teşekkür ederim;)
Rica ederim 😊
Değil
Yanii :(
Hala değer veriyor seviyor
Yaaaa cokkkk teşekkür ederimm