O kadar çok peşinde koştum bu adam için deymez diyenlere inat pozu kdjdjd boynundan tutup kavrardım böyle kendime doğru kxjdjd ondan küçük olabilirim ondan boy olarakta küçük olabilirim Cüsse olarakta yaş olarak da küçük olabilirim ama hakimiyeti ben de artık😂✋
Yani ben anlamıyorum, kadının yüzündeki hafif or-ospuyum ama utanmış pozu veriyorum eşliğinde erkeğin kadının g*tüne doğru avuçlama hareketini fotoğrafçıya poz olarak sunmak bana biraz domuz eti yemişlik gibi geliyor, insanda biraz ar duygusu olması gerek, haya ve mahrem duygularından uzak yaşayarak nereye varmayı hedefliyor bu insanlar, şu pozu bırak fotoğrafçıya vermeyi tek başınayken bile şakasına dahi olsa vermemesi gerekiyor internete düşer ifşa olurum millet bana bakar 31 çeker diye, ne bileyim garip garip şeyler oluyor dünyada anlam veremiyorum ben çok gerikafalıyım galiba ya da bu insanlar çok geniş
Ooooh ne güzel avuçlamış herif hatunun muazzam kalçasını görselde. Tam öyle ele avuca gelecek işte en güzeli o. Dövmeleri de leş gibiymiş deneme tahtası gibi awk kesin görgüsüz bir amerikalıdır.
Neyse bizim kekolar klasik düğün fotosu çekilirler arkalarında Jüpiter, mars neyim olur damat gelini arkadan avuçlar ayakta düt
Evlilik pozu diyince bile içim çekildi. Ama madem sordun farkında olmadığımız bir anda çekilen herhangi bir poz olabilir. Programlı resimleri sevmiyorum sevemedim