Aşk İlişkileri Sevgilim bana zorla sahip oldu ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Dur yapma dedim etme dedim dinletemedim işini gördükten sonra ben eşeğimi sağlam yere bağladım dedi 😡 Güncellemeler+1 yıl Erkek adam yapar da severde suç bende çünkü onu çok üzdüm kızlar erkekleri üzmeyin. Sevgilim bana zorla sahip oldu ne yapmalıyım? Cevapla İş Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
deneme112 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu issiz tayfaya Turkiye de calisma ve sosyal bakanligi yardim etmiyor mu is veya meslek edindirme diye birsey yok mu Turkiye de boyle bos fantazilerle zamanlarini bosa harciyorlar.. sonra niye dolar artiyor.. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Bundan sonra bu laf mı ne kadar saçma bir olay ya şikayetçi olsan ne yapacak kazığın bağını çekerler sana bağlarlar dese idi 0 0 Yorumla
SoruSoracak34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Trol soru olduğunu düşünüyorum ama velevki olmasin , o zaman gidip şikayet etmelisin. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. 0 0 Yorumla
Bioluminesans Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Durumu kabullenmek çok zorsa tecavüz davası açılabilir. 0 5 Yorumla Bioluminesans +1 yıl Erkek adam yapar eder zihniyeti çok mide bulandırıcı Yorumla Soran +1 yıl Trol yapiyom ap ztn böyle kadın varsa ne bilim Yorumla Bioluminesans +1 yıl Nasıl boş birisin maşallah troll yapılır da böyle yapılmazki. :D Yorumla Soran +1 yıl Edebiyat ve felsefem iyidir reis. Yorumla Bioluminesans +1 yıl Maşallah nazar değmesin. Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Polise gidip tecavüze uğradığını söyleyeceksin, 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası yiyecek. İçerde onada eşşeğinede kazığı... :D :D 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Zorla olmaz ama belliki sende çok şikayetçi değilsin 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bana da manav Hamdullah tecavüz etti yavrum, sorun etme 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Seni kaybetme endişesi ile yaptığını söylemiş ama sende hayır dememişin gibi. 0 0 Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yapma dedim etme dedim kısmı kafamı karıştırdı. Güldüm. Ama üzüldüm de 😅 0 0 Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Şimdi git KS'de soru sor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sordum abla Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seviyorsan evlen sevgin bittiyse polise şikayet et tecavüze giriyor bu 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Şikayet et hemen. 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemen yıldırım nikahı kıyın 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tecavüzden suç duyurusunda bulun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten sinirlendinmi 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya izin falan almadan Yorumla
Masal9292 Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl Hemen ayrıl ondan pisliğin teki anlaşılan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Suçlu benim dir belki Yorumla Masal9292 +1 yıl Bunda kendini nasıl suçlarsın zorla olan bir şey de senin suçun olamaz Yorumla
Shevell Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Polise ver 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. evlenirsiniz işte 0 1 Yorumla Aslanbey032 +1 yıl ne yaptında bu kadar kızdı Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evlenin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Sende ona zorla sahip ol hskdha
bu issiz tayfaya Turkiye de calisma ve sosyal bakanligi yardim etmiyor mu is veya meslek edindirme diye birsey yok mu Turkiye de boyle bos fantazilerle zamanlarini bosa harciyorlar.. sonra niye dolar artiyor..
Bundan sonra bu laf mı ne kadar saçma bir olay ya şikayetçi olsan ne yapacak kazığın bağını çekerler sana bağlarlar dese idi
Trol soru olduğunu düşünüyorum ama velevki olmasin , o zaman gidip şikayet etmelisin. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.
Durumu kabullenmek çok zorsa tecavüz davası açılabilir.
Erkek adam yapar eder zihniyeti çok mide bulandırıcı
Trol yapiyom ap ztn böyle kadın varsa ne bilim
Nasıl boş birisin maşallah troll yapılır da böyle yapılmazki. :D
Edebiyat ve felsefem iyidir reis.
Maşallah nazar değmesin.
Polise gidip tecavüze uğradığını söyleyeceksin, 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası yiyecek. İçerde onada eşşeğinede kazığı... :D :D
Zorla olmaz ama belliki sende çok şikayetçi değilsin
Bana da manav Hamdullah tecavüz etti yavrum, sorun etme
Seni kaybetme endişesi ile yaptığını söylemiş ama sende hayır dememişin gibi.
Yapma dedim etme dedim kısmı kafamı karıştırdı. Güldüm. Ama üzüldüm de 😅
Direk emniyete tecavüz suç duyurusunda bulunmaya gitmelisin
Köpekler yerine belli etmek için işaret bırakırmış dogru
Şimdi git KS'de soru sor
Sordum abla
Seviyorsan evlen sevgin bittiyse polise şikayet et tecavüze giriyor bu
Bukadar saçmalık olamaz
Şikayet et hemen.
polise git artık
eşeklik yapmış :D
Sende ona hala sevgilim diyosun
Oha ya ne zihniyetler var.