Şimdi şöyle sevgilimle (nişanlımla) normalde çok iyi anlaşıyoruz kavga falan yok denicek kadar az. 6ay olucak nişanlıyız ve kasımda evleniyoruz.
Sorun da şu ki eskisi kadar ilgili değil gibi hiss ediyorum ama bir taraftan da beni sevdiğine eminim o konuda bi şüpem yok. Lakin ilgisinde azalma var gibi. Sanki ilişgimiz sadece c*nsellikten ibaret bir şeye dönüşüyor ya da ben mi olaya çok duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum.
Artık ben istediyim ilgiyi duygusallığı alamadığım için onun da isteklerini geri çeviriyorum istemediğimi söylüyorum istediğim halde. Neden böyle yaptığımı ben de bilmiyorum:). İçimde garip bir hiss var beni seviyor ben de onu çok seviyorum amma duygusallık kayboluyor yerine ancak c*nsellik geliyor gibi. Amma ben böyle istemiyorum sadece c*nsellik değil.
Eskiden o kadar ilgiliydikii belkide kimsenin duymadığı cümleleri duydum ondan, el üstünde tutuldum, her gün öyle güzel sözlerle uyandırıldım ki. Şimdi bi kuru günaydına kalıyorum çoğu zaman. Ama seni seviyorum dediği zaman sadece “ben de” dediğim için kırılıyor. Ben de ne falan diyor :D.
Ben konuşmak isteyince çalıştığını zamanının olmadığını söylüyor amma kendisi bir şeyler yaşamak isteğince aralıksız yazıyor konuşmak istiyor. Bana sadece cinselliye dönüştüğünü düşündüren de bu. Bilmiyorum belki de ben çok abartıyorum. Umarım analta bilmişimdir biraz uzun olsa da. Ne yapmam gerekiyor sizce? Neden böyle oluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer